MónTerrassa
Crema un vehicle i un contenidor la nit de Reis a Terrassa
  • CA

Un vehicle i un contenidor van cremar ahir dijous 5 de gener, la nit de Reis, a dos punts diferents de Terrassa. El primer incident -el cotxe cremat- va tenir lloc a mitja tarda al barri de Can Tusell, mentre que l’incendi al contenidor va tenir lloc a la nit al barri de Torre-sana. En ambdós incidents van ser alertats els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, no van deixar cap persona ferida.

El vehicle va cremar quan passaven cinc minuts de dos quarts de set de la tarda (a les 18:35h) al carrer de Consell de Cent, a tocar de l’avinguda de Béjar. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va desplaçar fins al lloc. 

Un cop allà, van comprovar que cremava el motor del vehicle, que estava estacionat. Així doncs, van fer obertura del capó i van extingir el foc. L’incident no va deixar ferits. 

Unes hores més tard, prop de dos quarts d’onze de la nit, va cremar un contenidor de residus al carrer de Guipúscoa, a la cantonada amb el carrer de Burgos, al barri de Torre-sana. La Policia Municipal de Terrassa va avisar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, informant-lis que ja havien tirat un extintor i que ja estava apagat. Els Bombers van dur a terme tasques de revisió.

Un intoxicat en un incendi en un pis a Terrassa

Apart d’aquests dos incidents, durant la nit de Reis també va tenir lloc un incendi al barri de Ca n’Aurell que va acabar amb una persona intoxicada per inhalació de fum. Els Bombers de la Generalitat van apagar el foc -que va cremar una butaca- i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) van atendre l’home in situ, sense necessitat de ser traslladat.

Un ferit en caure a l’interior d’unes obres a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar ahir a un quart d’onze de la nit per un home que havia caigut a l’interior d’un edifici en obres. Els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa ja que presentava una possible fractura de tíbia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa