MónTerrassa
Un intoxicat per inhalació de fum en un incendi en un pis a Terrassa
  • CA

Una persona ha resultat intoxicada en un incendi a l’interior d’un pis al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. La persona va inhalar fum en cremar-se una butaca de l’habitatge i va haver de ser atesa pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). L’incendi també va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts d’un quart de deu d’ahir a la nit, dia 5 de gener, en un habitatge ubicat al carrer de Nicolau Talló, entre el carrer de l’Infant Martí i el carrer de Compte Borrell. En rebre l’avís d’incendi, els Bombers van activar cinc dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop al lloc, van comprovar que l’incendi era positiu: Estava cremant una butaca a l’interior de l’habitatge. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van dur a terme les tasques per apagar les flames. Segons apunten, va cremar la butaca per complet.

A més a més, també van requerir la presència dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) ja que una persona havia resultat intoxicada pel fum. El SEM va atendre la persona in situ, sense necessitat de traslladar-la a cap centre hospitalari.

Una altra persona intoxicada per la mala combustió d’un braser

Una dona també va resultar intoxicada el dimarts al matí al barri de Can Palet de Terrassa per la mala combustió d’un braser, segons van apuntar els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa. Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts d’un quart de nou del matí al carrer de Germà Joaquim. Els Bombers van haver de realitzar una obertura d’habitatge i rescatar la dona de l’interior de l’habitatge, que estava ferida de caràcter lleu, i el SEM la va traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Bombers també van acabar de realitzar tasques de ventilació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa