MónTerrassa
Una dona intoxicada per la mala combustió d’un braser a Terrassa
  • CA

Una dona va resultar intoxicada ahir dimarts al matí al barri de Can Palet de Terrassa per la mala combustió d’un braser, segons apunten els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa. Els Bombers van haver de rescatar la dona de l’interior de l’habitatge i el SEM la va traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts d’un quart de nou del matí d’ahir dimarts, dia 3 de gener, al carrer de Germà Joaquim. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) per un requeriment d’obertura d’habitatge per una dona intoxicada que estava a l’interior d’un pis. Els Bombers es van dirigir ràpidament fins al lloc, on van realitzar les tasques d’obertura de vivenda.

Els Serveis d’Emergències Mèdiques van poder entrar i atendre la dona i van comprovar que la intoxicació era per la mala combustió d’un braser. Segons indiquen, la dona estava ferida de caràcter menys greu. Els Bombers van acabar de fer tasques de suport del SEM, comprovar que la casa estava neta de diòxic, i ventilar. Finalment, el SEM va traslladar la dona en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Un treballador ferit en un accident laboral a Terrassa

Un treballador va resultar ferit ahir en un accident laboral després que a aquest li caigués una màquina a sobre. L’accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) que el van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Segons han apuntat a Món Terrassa, l’home va patir un traumatisme cranioencefàlic, però exposen que era de caràcter lleu.

L’home estava treballant duent a terme una tasca de desmuntar una escala de formigó quan li va caure una màquina a sobre. Els Bombers el van rescatar fent una evacuació amb l’autoescala a través de la façana. Posteriorment, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa