MónTerrassa
Un treballador resulta ferit en caure-li una màquina a sobre a Terrassa
  • CA

Un treballador va resultar ferit ahir en un accident laboral després que a aquest li caigués una màquina a sobre. L’accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) que el van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Segons han apuntat a Món Terrassa, l’home va patir un traumatisme cranioencefàlic.

Els fets van tenir lloc prop de les quatre en punt de la tarda al carrer de Frederic Mistral, a tocar del carrer de Fraga, al barri de Sant Pere Nord. L’home estava treballant duent a terme una tasca de desmuntar una escala de formigó quan li va caure una màquina a sobre, segons exposen els Bombers. L’operari va resultar ferit, tot i que de caràcter menys lleu.

Els Bombers van rebre l’avís i van activar tres dotacions, entre elles una autoescala, que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Els Serveis d’Emergències Mèdiques també es van desplaçar fins al lloc. Un cop allà, van dur a terme el rescat: van fer l’evacuació del ferit amb l’autoescala a través de la façana.

Després d’extreure el treballador, els Bombers van realitzar tasques de suport al SEM, que va atendre l’home ja que presentava un traumatisme cranioencefàlic, però no greu. Posteriorment, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Un conductor que triplica la taxa d’alcohol provoca un accident a Terrassa

Un conductor que circulava pels carrers de Terrassa ahir dimarts va provocar un accident de trànsit amb tres vehicles implicats, sense ferits. L’home, que va perdre el control de cotxe, va donar un resultat positiu en les proves d’alcoholèmia que li van realitzar agents de la Policia Municipal de Terrassa, triplicant la taxa permesa. Se li van obrir diligències per conduir sota els efectes de l’alcohol i sent causant d’un accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa