MónTerrassa
Crema totalment un contenidor de paper a Terrassa
  • CA

Un contenidor va cremar al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor de Terrassa el passat dilluns a la nit. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, el foc va calcinar totalment el contenidor de paper.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per un quart de deu de la nit del dilluns 24 d’octubre al carrer del Vendrell, a tocar de la cantonada del carrer de Solsona, al nord de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís concretament a les 21:14h i van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

Un cop van arribar, van comprovar que el foc era positiu i van dur a terme les tasques per apagar les flames. El contenidor afectat es tractava d’un contenidor de paper. Tot i apagar el foc, el contenidor va quedar calcinat completament. El foc no es va expandir cap a cap altre contenidor ni cap vehicle.

Crema un matalàs en un habitatge de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar el dia abans, la matinada de diumenge, en un incendi en un matalàs en un habitatge del centre de Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de les tres de la matinada en un dúplex d’un cinquè pis al carrer de Notari Badia. El matalàs es trobava en una habitació del pis superior.

Els Bombers van activar cinc dotacions que es van dirigir fins al lloc, i van comprovar que la Policia Municipal de Terrassa ja havia arribat al lloc i ja s’havia actuat amb un extintor. Tot i així, els Bombers van haver d’actuar perquè encara hi havia una mica de foc. Van dur a terme les tasques necessàries per acabar d’extingir les flames i al cap de vint minuts, van donar per apagat per completament el foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa