MónTerrassa
Crema un matalàs en un habitatge de Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat un matalàs en un habitatge del centre de Terrassa aquesta matinada de diumenge. L’incident ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons ha informat a Món Terrassa, dins del pis hi ha havia dues persones que han sortit il·leses.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada d’avui 23 d’octubre en un dúplex d’un cinquè pis situat al carrer de Notari Badia. El matalàs es trobava en una habitació petita del pis superior. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís exactament a les 3:05h i han activat fins a cinc dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc.

En arribar, han observat que la Policia Municipal ja estava al lloc i ja havia actuat amb un extintor. Tot i això, els Bombers de la Generalitat van haver d’actuar perquè encara hi havia una mica de foc. Van dur a terme les tasques necessàries per acabar d’extingir les flames i al cap de vint minuts, van donar per apagat per completament el foc.

Les dues persones que es trobaven a l’interior del pis en el moment de l’incendi va poder sortir al carrer i no han resultat ferides. A les 3:25h, els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Imatges espectaculars d’un incendi en un àtic a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar aquesta setmana en un incendi que va cremar completament un àtic d’un habitatge al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. L’incendi va deixar imatges espectaculars. Les flames van afectar un safareig i les terrasses dels habitatges superiors del bloc de pisos. Es van evacuar els veïns de l’edifici i es van realitzar les tasques per apagar les flames, que van donar per extingides al cap de vint minuts. No consta que cap persona hagi resultat ferida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Titus a octubre 24, 2022 | 22:44
    Titus octubre 24, 2022 | 22:44
    LA foto. Again! Óle tú! (Si et paguen poc o gens, demano disculpes.)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa