MónTerrassa
Crema totalment un contenidor de matinada al centre de Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat un contenidor al centre de Terrassa aquesta matinada de dissabte. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, es tracta d’un contenidor de paper que ha quedat totalment calcinat.

Els fets han tingut lloc quan faltaven cinc minuts per de dos quarts de tres de la matinada (a les 2:25h exactament) d’avui 23 de juliol al carrer de Pau Claris. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de foc i han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins al lloc.

Els Bombers han comprovat que les flames també afectaven un contenidor de plàstic situat al costat. Han dut a terme les tasques per apagar l’incendi, però el contenidor de paper ha quedat completament calcinat i el contenidor de plàstic parcialment afectat.

El foc no s’ha propagat a cap altre vehicle estacionat i no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Contenidors cremats a Ca n’Aurell

L’últim cop que es va cremar un contenidor de matinada a Terrassa va ser fa dues setmanes al barri de Ca n’Aurell. Els fets van tenir lloc a les dues de la matinada d’ahir diumenge al carrer de Martí Díez, entre el carrer d’Arquímedes i la rambla d’Ègara. Els Bombers van rebre l’avís d’incendi i ràpidament van activar una dotació de Bombers que es va dirigir fins al lloc. Allà, van dur a terme les tasques necessàries per apagar les flames, que van deixar el contenidor completament calcinat.

En total, van haver-hi quatre incidents relacionats amb contenidors a Ca n’Aurell aquella setmana. En set dies van cremat un total de cinc contenidors en diferents incendis a la zona nord del barri. La matinada del 4 de juliol, van cremar dos contenidors al carrer d’Arquímedes, a la cantonada amb carrer de Martí Díez. Aquella mateixa nit, un incendi a la cantonada del carrer de Fra Bonaventura Gran i el carrer de Pi i Maragall va cremar un tercer contenidor. 

A més, la matinada del dimarts 5 de juliol, una persona va quedar investigada com a presumpte autora d’un incendi d’un contenidor també al carrer de Martí Díez. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa