MónTerrassa
Un ferit greu per cremades en un incendi d’un camió al Vallès
  • CA

Una persona ha resultat ferida greu per cremades en un incendi d’un camió de matinada. Els fets, que han mobilitzat els Bombers i el Sistema d’Emergències de Catalunya (SEM), han tingut lloc a la ciutat de Sabadell, al Vallès Occidental, a quarts d’una d’aquesta matinada. Segons apunta l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la tractora del vehicle, que transportava paqueteria, ha cremat totalment.

L’avís d’incendi s’ha rebut cap a tres quarts d’una de la matinada, concretament a les 00:46h, al carrer de Ca n’Alzina, al sud de la ciutat. S’ha alertat d’un foc en un vehicle que transportava paqueteria i els Bombers s’han dirigit ràpidament fins a la zona. Les flames han cremat totalment la tractora i ha quedat afectat el semiremolc, a més de deixar una persona ferida greu per cremades.

Hi han treballat quatre dotacions dels Bombers, entre les quals la unitat sanitaritzada, i també el Sistema d’Emergències de Catalunya (SEM).

Falsa alarma d’incendi de matinada en un local de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han actuat aquesta passada nit a Terrassa per una falsa alarma en un local del carrer de Colom, entre el carrer d’Estanislau Figueras i el carrer de Wagner. Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts d’onze de la nit. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Es tracta d’un local que es troba just davant de la plaça del Celler i a tocar de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

En arribar, van entrar a l’interior del local, avisant al propietari, ja que no hi havia ningú. A l’interior, la situació no era la que s’esperaven: No hi havia cap incendi ni cap indici de foc enlloc. Això doncs, es va tractar d’una falsa alarma que va quedar en un ensurt. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa