MónTerrassa
Ensurt per una falsa alarma d’incendi en un local del carrer de Colom

Una alarma d’incendis va saltar ahir a la nit en un local del carrer de Colom de Terrassa. L’alarma va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Terrassa, que es van dirigir ràpidament fins al lloc, però en arribar, van comprovar que es tractava d’una falsa alarma i va quedar tan sols en un ensurt.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts d’onze de la nit d’ahir 24 de novembre al carrer de Colom, entre el carrer d’Estanislau Figueras i el carrer de Wagner. Es tracta d’un local que es troba just davant de la plaça del Celler i a tocar de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van entrar a l’interior del local, avisant al propietari, ja que no hi havia ningú. A l’interior, la situació no era la que s’esperaven: No hi havia cap incendi ni cap indici de foc enlloc. Això doncs, es va tractar d’una falsa alarma que va quedar en un ensurt.

Fum en un bloc de pisos de la carretera de Montcada

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar el dimecres a Terrassa per la presència de fum en una escala d’un bloc de pisos a la carretera de Montcada, a tocar amb el carrer d’Azcárate. Els fets van tenir lloc a les 21:42h i els Bombers van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

Quan van arribar van observar que ja hi havia poca quantitat de fum, però tot i així, van haver de dur a terme les tasques per ventilar l’escala del bloc de pisos. A més a més, també van fer una inspecció per assegurar-se que no hi hagués cap punt calent.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí. a novembre 25, 2022 | 11:00
    Gironí. novembre 25, 2022 | 11:00
    I de la violència feminista - que també existeix- què se'n diu?. Aquí si que hi ha una flagrant discriminació; una dona maltractada és una víctima (i ho és sens dubte). Però un homa maltractat?. Doncs és un calçasses, la riota. He conegut dos cassos; un home va ser materialment obligat per la seva dona a ficar mà a la caixa de l'empresa on treballava. Descobert, va confesar i i aleshores l'empresa li conservà la feina i- un cop separat de la seva dona- va anar restituint la quantitat sostreta. L'altre ho ha acceptat i s'ha refugiat en l'estudi i l'escriptura, on ha assolit éxits notables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa