MónTerrassa
Ensurt per fum en un bloc de pisos a la carretera de Montcada de Terrassa
  • CA

La presència de fum en una escala d’un bloc de pisos a la carretera de Montcada de Terrassa va generar alarma ahir dimecres a la nit. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, van comprovar que no hi havia cap incendi i cap persona va haver de ser atesa per inhalació de fum.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de deu de la nit d’ahir dimecres 23 de novembre en un edifici a la carretera de Montcada, a tocar amb el carrer d’Azcárate. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 21:42h concretament i van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

Quan van arribar van observar que ja hi havia poca quantitat de fum, però tot i així, van haver de dur a terme les tasques per ventilar l’escala del bloc de pisos. A més a més, també van fer una inspecció per assegurar-se que no hi hagués cap punt calent.

Imatges espectaculars d’una gran fuita d’aigua a la carretera de Montcada

Fa dos dies a la carretera de Montcada s’hi va viure un altre incident que va deixar imatges espectaculars. Una gran fuita d’aigua va tenir lloc a la cantonada amb el carrer de Baldrich. Vianants que en aquell moment passaven pel lloc dels fets van captar les imatges del gran raig d’aigua que sortia des del terra de la vorera cap amunt, mullant la calçada de la carretera i els vehicles que hi circulaven. Segons es veu a les imatges, al lloc de la fuita s’hi estaven fent unes obres. L’incident, que va tenir lloc prop d’un quart de tres del matí, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van tallar el subministrament i van avisar la companyia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa