MónTerrassa
Un fals incendi obliga a tallar l’avinguda de Barcelona a Terrassa
  • CA

Un fals avís d’incendi va obligar a tallar i desviar el trànsit de l’avinguda Barcelona de Terrassa ahir al migdia. En un primer moment, el 112 va rebre un avís de foc a un habitatge situat a la mateixa avinguda, pel que es va activar a la Policia Municipal de Terrassa i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, però en arribar es van adonar que no hi ha flames ni cap senyal de foc prop de l’avinguda.

Els fets van passar ahir dimecres 29 de desembre cap a l’hora de dinar, a les 14:23h. El 112 va rebre un avís d’incendi en un domicili de l’avinguda de Barcelona amb el carrer de Sant Jordi, i va informar a la Policia i els Bombers. En rebre l’avís, dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa i fins a quatre dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya es van dirigir fins al lloc indicat, i els agents van realitzar les tasques requerides per desviar el trànsit de l’avinguda, en sentit ascendent, pel carrer de Miquel Vives.

Quan van arribar els Bombers, aquests van observar que no hi havia cap senyal de flames ni de foc: no s’havia produït cap incendi, sinó que s’havien deixat la cuina encesa. Finalment, els agents van restablir el trànsit de l’avinguda i els Bombers es van retirar del lloc.

Més successos

Un vianant va resultar ferit lleu en ser atropellat a la carretera de Martorell. Una ciutadana va trucar la Policia Municipal de Terrassa ahir dimecres 29 de desembre, a les 14:07h, per informar de l’atropellament d’un vianant a la carretera de Martorell, amb el carrer del Concili Egarenc. Es va comissionar una dotació i es va donar avís al SEM. Una vegada al lloc, es comprova que el vianant està ferit lleu i, després de ser atès per l’ambulància, no va ser necessari el seu trasllat a un centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa