MónTerrassa
Incendi en una habitació d’un pis a Sant Pere Nord de Terrassa
  • CA

*EL VÍDEO DE L’INCENDI HA ESTAT ELIMINAT A PETICIÓ EXPRESSA DE LA VÍCTIMA DIRECTA DE L’INCENDI. PER DEFERÈNCIA, MÓN TERRASSA HA PROCEDIT A RETIRAR-LO.

Un incendi ha causat un gran ensurt al barri de Sant Pere Nord de Terrassa aquest matí. L’interior d’una habitació d’un pis ha cremat al carrer Girona, cantonada amb Francesc Macià, segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. El foc s’ha originat quan no hi havia ningú a casa i cap persona ha resultat ferida, però l’habitació ha quedat totalment calcinada i destrossada.

L’incendi ha tingut lloc aquest matí prop de les 11:20h, quan una trucada ha avisat al 112 que estava tenint lloc un incendi en aquella casa. En rebre l’avís de foc, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han dirigit fins al carrer Girona, on ha quedat tallada la circulació de trànsit per tal que els Bombers poguessin realitzar les tasques d’extinció del foc amb tranquil·litat. En arribar, els Bombers han observat que el foc sorgia d’una habitació d’un pis però no hi havia ningú al domicili, de tal manera que no s’ha requerit treure a ningú de casa. L’incendi s’ha originat a la cuina per un presumpte curtcircuit.

Els Bombers han apagat el foc amb rapidesa i no s’ha hagut d’evacuar cap persona de l’edifici, però l’interior de l’habitació ha quedat totalment cremada. Actualment treballen per la ventilació de tot el pis.

Dotze intoxicats en l’incendi d’un pis a Terrassa

Fa quatre dies també va tenir lloc un incendi en un pis de Terrassa, on dotze persones van resultar intoxicades lleus. Unes flames sortien d’un immoble ubicat en un bloc de pisos al carrer Sant Ferran, i els Bombers van haver d’evacuar un total de 35 persones a causa de la gran quantitat de fum que sortia, mentre que vuit van romandre confinats en un primer moment i després se’n van treure sis amb autoescala. Un total de 12 persones van haver de ser ateses per inhalació de fum, totes elles però amb pronòstic lleu i sense que cap requerís ser traslladada amb ambulància a un centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa