MónTerrassa
Detingut un home a Terrassa per requeriment policial a nivell internacional
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir dimarts a la nit un home per un requeriment policial a nivell internacional. A l’individu li constava un requeriment de detenció i extradició a Itàlia per delictes de droga, segons informa la Policia Municipal de Terrassa.

La intervenció va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de dotze de la nit d’ahir dimarts, dia 14 de febrer, al passeig del Vint-i-dos de juliol, a l’alçada del Recinte Firal de Terrassa. Informen que la policia va actuar arran d’un servei planificat i de seguiment.

Els agents van comprovar al Sistema d’Informació Policial que al ressenyat li constava efectivament un requeriment a nivell internacional en vigor i extradició a Itàlia per delictes de droga. Així doncs, van procedir a la seva detenció i va ser traslladat a les dependències policials.

Detinguts per robatori en un pàrquing comunitari de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir ahir dimarts tres individus que van intentar robar en un pàrquing comunitari al barri de Vallparadís de Terrassa. Els fets van tenir lloc de matinada, és a dir, la nit de dilluns a dimarts, quan agents policials que patrullaven preventivament la zona van enxampar als tres homes amagant-se a l’interior del pàrquing comunitari, situat al carrer de l’Escultor Armengol.

En veure-ho, els agents es van apropar a l’entrada, i van comprovar que efectivament hi havia senyals de forçament, així com dos tubs d’escapament de ciclomotor. Van procedir a escorcollar els les tres persones, i van trobar que una d’elles duia un tornavís al damunt. A més a més, a l’interior del pàrquing també van trobar un armari que estava malmès i que presentava senyals que havia estat forçat. Així doncs, els agents policials van procedir a la detenció de tots tres individus per robatori amb força.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa