MónTerrassa
Tres detinguts per robatori amb força a l’interior d’un pàrquing
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha enxampat tres persones que intentaven robar a l’interior d’un pàrquing comunitari al barri de Vallparadís aquesta matinada de dimarts. Els agents han trobat un tornavís en un dels tres individus, a més de senyals de forçaments a l’entrada. Els tres han quedat detinguts per robatori amb força.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts de tres de la matinada d’avui dimarts, dia 14 de febrer, al carrer de l’Escultor Armengol. Agents de la Policia Municipal que es trobaven fent patrullatge preventiu per la zona van observar com tres persones s’amagaven a l’interior d’un pàrquing comunitari.

Els agents es van apropar a l’entrada, i van comprovar que hi havia senyals de forçament, així com dos tubs d’escapament de ciclomotor. Els agents van procedir a l’escorcoll dels tres individus i van trobar un tornavís. A l’interior del pàrquing, també van trobar un armari malmès amb senyals de forçament, motiu pel qual van procedir a la detenció de tots tres individus.

Detingut per robatori en una botiga de la plaça Vella de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir el passat divendres un individu per robatori en un establiment ubicat a la plaça Vella. El robatori va tenir lloc el dia abans, el dijous dia 9 de febrer, però l’endemà, l’home va tornar a passar per davant de la botiga i la responsable de l’establiment el va reconéixer. Va donar l’avís a la Policia Municipal i els va descriure l’aspecte de l’home.

Els agents van localitzar l’home i van procedir a la seva identificació. Després de comprovar les gravacions de les càmeres de seguretat de la botiga, van observar que, efectivament, es tractava de l’home que havia sostret el dia anterior els articles. Van procedir a la seva detenció per un delicte menys greu de furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa