MónTerrassa
Destrossen la porta d’un bloc del carrer Isaac Peral de Terrassa
  • CA

Aquest diumenge, 27 de març, de matinada, es va produir un gran espetec a la porta d’un edifici ubicat al carrer Isaac Peral de Terrassa. La finca ubicada al número 25 es va llevar veient com el vidre d’entrada havia estat destrossat per diversos impactes fets amb algun objecte contundent, un dels quals havia aconseguit rebentar-lo. Per la posició on estan no es tractava pas d’un intent per accedir als immobles, sinó que tot apunta a un acte de vandalisme pur i dur. Així ho creu Javier Juarez, un dels pocs veïns que viu en aquest edifici, que ha explicat a Món Terrassa que l’incident ha estat denunciat tant al propietari de la finca com a l’Ajuntament de Terrassa. No se sap qui n’ha estat l’autor o els autors, ni el perquè.

Es dona la circumstància que aquest bloc de pisos es troba immers dins d’un procés judicial complex. El pròxim 2 de juny, tindrà lloc un alçament judicial per part del Jutjat de Terrassa per fer fora diverses persones que es troben residint en els pisos de manera il·legal, és a dir, ocupant un habitatge que no és seu sense abonar cap quantitat com a contrapartida. Dels sets pisos que hi ha, cinc es troben ocupats, mentre que en els altres dos hi viuen persones amb règim de lloguer. Aquesta situació ha estat denunciada de forma reiterada i sembla que en els pròxims mesos està previst que se solucioni. També des del govern municipal s’ha anat seguint aquest tema ja que ha comportat diversos problemes de convivència. “Des de Serveis Socials i la tinenta d’alcalde Lluïsa Melgares ens està oferint ajuda en tot moment als veïns que estem patint aquesta desagradable situació. Agraïm de tot cor que estiguin al nostre costat”, ha recalcat Juarez.

Un dels darrers va ser la inundació del pàrquing soterrat, que per deixadesa de la propietat, un fons d’inversió, no hi havia manera de solucionar-ho. Les males olors eren insuportables i això va fer que els veïns del costat ho denunciessin. Finalment, es va aconseguir fer portar un gran camió cisterna que va tenir molta feina per treure tota la porqueria acumulada per culpa d’una canonada d’aigües trencada, que passava per l’aparcament. Fins a sis metres cúbics d’aigües fecals es van arribar a treure.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a març 31, 2022 | 09:40
    Joan març 31, 2022 | 09:40
    Quina ciutat més progre i acollidora ens ha quedat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa