MónTerrassa
Treuen sis metres cúbics d’aigües fecals d’un pàrquing de Terrassa
  • CA

Fins a sis metres cúbics d’aigües fecals s’han tret aquest matí de divendres d’un pàrquing soterrat d’un edifici d’habitatges situat al carrer de Sant Marc de Terrassa, al barri de Ca n’Aurell. Fa quatre dies (el dilluns 10) els veïns del costat van fer una denúncia pública davant una situació que ja es feia insuportable. La finca és seminova i cinc dels set pisos estan ocupats, mentre a dos hi viu gent amb un contracte de lloguer. La gent de la zona ja fa setmanes que conviu amb les males olors. I els més afectats són les famílies que viuen en la casa unifamiliar d’un costat i un bloc d’habitatges de l’altre, però en funció de com bufa el vent les pudors es noten uns centenars de metres més enllà. El camió cisterna ha tingut molta feina a treure la porqueria acumulada per culpa d’una canonada d’aigües trencada que passava per l’aparcament.

Camipo cisterna

Lluïsa Melgares, tercera tinenta d’Alcalde de l’àrea de Territori i Sostenibilita, regidora de Mobilitat, Trànsit i transports, Neteja i residus, Habitatge i rehabilitació, Aigua i Habitatge Social ha explicat es va requerir a la propietat, un fons d’inversió, que fes la neteja de manera urgent. Va ser un ultimàtum. Avui s’ha actuat i a més a més s’ha arreglat la canonada i ara cal esperar que tot l’espai quedi ben sec. Avui, s’han mobilitat al lloc efectius de la Policia Municipal, d’Urbanisme i de Serveis Socials, per veure com es desenvolupaven les tasques de neteja, com estava l’edifici i quin tipus de persones viuen a l’immoble. També hi era la mateixa regidora, que ha volgut ser-hi.

S’ha pogut saber que dos dels pisos són de lloguer i els seus inquilins disposen de comptador. Els altres tenien tots els serveis punxats. Avui ja no, però no es descarta que ho tornin a fer. Melgares diu que l’Ajuntament no pot fer més i que tot depèn dels propietaris de la finca, que confirma que han presentat una denúncia. “Tenim les mans lligades”. L’habitatge havia estat la seu d’una entitat bancària, per passar després a ser propietat d’un fons d’inversió.

Aquest mateix divendres, un representant dels veïns, Javier Juárez, s’ha reunit amb la tintenta d’alcalde per saber com s’havia solucionat la buidada i quina era la millor manera que des de l’Ajuntament es pogués solucionar la problemàtica. “Haig de reconèixer que en menys de 24 hores, gràcies a ella i al seu equip, ens han donat una solució al tema de les aigües fecals. I sabem que estaran darrere de la problemàtica amb els pisos ocupats”, ha manifestat. Els veïns s’han mostrat satisfets per l’actuació i pel compromís des de l’administració local d’obrir un expedient administratiu al propietari de l’edifici. “Això no pot tornar a passar”, ha subratllat Melgares a Món Terrassa.

L’aparcament, ja net

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Esther a gener 14, 2022 | 19:59
    Esther gener 14, 2022 | 19:59
    Meravellosa la ciutat plena de paràsits que ens ha quedat. Tot ple de púrria, immigrants i gent incívica.
    • Icona del comentari de: Joan G. a gener 15, 2022 | 09:52
      Joan G. gener 15, 2022 | 09:52
      "tot ple de púrria".... Jo soc a Terrassa i no em considero púrria. Tu si?
    • Icona del comentari de: Guillem a gener 15, 2022 | 10:25
      Guillem gener 15, 2022 | 10:25
      Tal cual, ni una coma añado al comentario.
  2. Icona del comentari de: Jose a gener 15, 2022 | 12:21
    Jose gener 15, 2022 | 12:21
    Okupen pisos , ho destrossant tot i la culpa és de la societat i els polítics que no dona oportunitats als desfavorits. Pobres veïns, quin panorama més maco... Estem arribant a un nivell de ximpleria impressionat.
  3. Icona del comentari de: Mercè Garcia a gener 15, 2022 | 13:16
    Mercè Garcia gener 15, 2022 | 13:16
    El problema de la gent que està d' okupa es gros, i s' ha de resoldre quan més aviat millor, però dir purria als inmigrants no està bé, perqué de gent incívica hi ha a totes les cultures, i per tota la societat. Hi ha gent incívica en els status més alts, i en els més baixos, malairadament. Però també hi ha molta gent competent i bona.
  4. Icona del comentari de: Mel gibson a gener 15, 2022 | 21:48
    Mel gibson gener 15, 2022 | 21:48
    A can Aurell, l'ajuntament s'està lluint
  5. Icona del comentari de: Alberto a gener 16, 2022 | 10:24
    Alberto gener 16, 2022 | 10:24
    Més enllà de la problemàtica de cada Okupa, tinc la sensación de que ja s'ha instaurat aquest modus vivendi. Per la meva feina veig cada día pisos okupats i la gent que hi viu té la selva feina, el seu cotxe, el seu telèfon móvil con qualsevol. Això sí, els que no Okupem paguem lloguer o hipoteca i una barbaritat de llum i ells no...
  6. Icona del comentari de: Jose guillen a gener 16, 2022 | 14:06
    Jose guillen gener 16, 2022 | 14:06
    Da asco vivir en terrassa ahora mismo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa