MónTerrassa
Macrobatuda policial a la discoteca Waka amb més de 900 identificats
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han desplegat aquest dissabte a la matinada una macrobatuda a la discoteca Waka. Totes les persones que hi havia a l’interior, més de 900, han estat escorcollades i identificades. S’han denunciat 10 persones per tinença de drogues i 1 per manca de respecte als agents. Els últims mesos, la discoteca ha estat protagonista de diversos incidents, amb aldarulls, baralles, incidents racistes i agressions sexuals.

La batuda s’ha produït pels voltants de dos quarts de tres de la matinada i ha aplegat una dotzena de furgonetes i prop d’un centenar d’agents dels Mossos d’Esquadra, entre els quals membres dels antiavalots, de seguretat ciutadana i de la policia administrativa. A més, ha estat supervisada ‘in situ’ pel comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent.

Els agents han identificat tots els assistents a la discoteca Waka

Els policies han entrat a la discoteca, s’ha aturat la música i s’han obert els llums. Tot seguit, la megafonia ha explicat als assistents que s’estava duent a terme un dispositiu policial de seguretat a l’entorn de l’oci nocturn.

Els agents han identificat i escorcollat una per una totes les persones que hi havia a l’interior, un total de 906, a través dels DNI. També s’han identificat els vigilants de seguretat, controladors d’accessos i la resta del personal de la discoteca. Posteriorment, han pogut abandonar la sala de festes.

Polèmica per la difusió d’un vídeo d’una menor fent una fel·lació

L’última polèmica va ser fa just un més, per la difusió d’un vídeo d’una menor fent una fel·lació a un jove en plena pista de ball. La mare de la noia va presentar una denúncia per agressió sexual expressant que la seva filla podria haver estat drogada.

El 10 de gener, l’advocada de la víctima, Laia Serra, va confirmar que les analítiques realitzades a la menor no van detectar droga al cos de la jove. Tot i així, tal i com apunta l’agència, Serra va dir que “el fet que no es trobi droga no vol dir que no es tracti d’una agressió”. Tant la noia com el noi van denunciar els fets per la difusió de les imatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa