MónTerrassa
Denuncien que una discoteca no deixa entrar joves per ser d’origen magribí
  • CA

Una veïna d’Igualada va denunciar ahir a través del programa de ràdio més escoltat de Catalunya, El món a Rac1 de Jordi Basté, el presumpte tracte racista que va rebre un grups d’amics el passat cap de setmana a la discoteca Waka, a la Zona Hermètica de Sabadell però en terme municipal de Sant Quirze del Vallès i una de les més utilitzades per la joventut terrassenca que cerca fora el que no troba a la ciutat.

La dona que va trucar la ràdio, mare d’un dels joves que van sortir de festa, Mercè Cano, assegura que no es va deixar entrar a dos joves pel seu origen magribí. SOS Racisme anima la dona a fer-los arribar el cas.

Més informació a Isabadell

SOS Racisme CAT@SOSRacis

·

Gràcies per denunciar-ho @Meritxellxll!! No és la primera denúncia que rebem de @WakaSabadell (ni la segona, ni la tercera…) T’animem a contactar formalment amb el #SAIDenuncia per poder aconseguir canvis reals. [email protected] 933010597

SOS Racisme CAT@SOSRacis

#ésracisme

La mare del jove que celebrava la seva majoria d’edat a la discoteca @WakaSabadell ha denunciat el cas a @elmonarac1@Meritxellxll T’animem una vegada més a contactar formalment amb el #SAIDenuncia (933010597)

https://www.rac1.cat/programes/el-mon/20190129/4681061688/discoteca-waka-sabadell-joves-magrebi-festa-denuncia.html …

3

Información y privacidad de Twitter Ads

Una discoteca de Sabadell no deixa entrar dos joves pel seu origen magrebí

Els nois, veïns d’Igualada, havien reservat la sala VIP de la discoteca Waka per fer-hi una celebració

rac1.cat

Ver los otros Tweets de SOS Racisme CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa