MónTerrassa
Rescat urbà d’un treballador ferit en un supermercat de Terrassa
  • CA

Un treballador ha resultat ferit en un accident laboral en un supermercat del barri de Can Parellada de Terrassa, ahir dijous a la tarda. Es tracta del supermercat Carrefour Vallès, ubicat a l’autopista C-58. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van haver de dur a terme un rescat urbà, ja que el treballador presentava cremades al braç.

Els fets van tenir lloc a les set en punt de la tarda d’ahir dijous 7 de juliol al supermercat situat al quilòmetre 17,8 de l’autopista. Un treballador es va cremar el braç amb un producte químic.

En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat es van dirigir fins al supermercat per dur a terme un rescat urbà. Segons informen, van poder dur a terme l’actuació amb total normalitat.

Alarma per foc en unes paelles en un pis de Sant Pere Nord

Ahir a la tarda també es va donar una alarma per foc en unes paelles en un pis de Sant Pere Nord. Una trucada va informar que cremaven diverses paelles que hi havia a sobre un taulell de cuina elèctric i que es propagava per la campana extractora, afectant els armaris del costat. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar fins a sis dotacions per treballar en l’extinció del foc, que segons informen, va ser apagat pels mateixos veïns. No consta que hi hagi ferits greus.

Incendi en una fàbrica química de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també han estat requerits aquesta matinada en un incendi en una fàbrica química del Polígon Industrial de Sant Eulàlia de Terrassa. L’incendi ha tingut lloc prop de tres quarts de cinc de la matinada en una fàbrica situada al carrer del Duero.

Nou dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al lloc. Un cop a l’interior de la fàbrica, han pogut localitzar d’on provenia el foc: El focus eren uns papers cremant. Després d’una actuació d’una hora i quart, han donat per apagat el foc. Segons informen, no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa