Un incendi ha afectat part d’una fàbrica química del Polígon Industrial de Sant Eulàlia de Terrassa aquesta matinada de divendres. Nou dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat per apagar el foc de l’interior de les instal·lacions, que s’ha originat a quarts de cinc de la nit. A hores d’ara, l’incendi ja es dona per extingit.

Els fets han tingut lloc prop de tres quarts de cinc de la matinada (a les 4:46h exactament) en una fàbrica situada al carrer del Duero. Una trucada ha informat als Bombers de la Generalitat que hi havia foc a les instal·lacions i ràpidament s’han activat fins a nou dotacions que s’han dirigit fins al lloc.

El focus de l’incendi: uns papers cremant

En arribar, els Bombers han entrat a la fàbrica i han dut a terme les tasques per apagar les flames. Afortunadament, han pogut localitzar d’on provenia el foc: El focus eren uns papers cremant. Un cop trobat el focus, han pogut controlar l’incendi, i després d’una actuació d’una hora i quart, han donat per apagat el foc.

Segons informen Bombers, no consten les hectàrees exactes que han quedat afectades, però informen que el foc no ha afectat totes les instal·lacions, sinó que només ha perjudicat una part de la fàbrica. No consta que cap persona resultés ferida.

Un incendi en una fàbrica química obliga a confinar la població de La Llagosta

Un altre incendi va afectar una indústria química de La Llagosta la matinada de fa dos dies. La situació va obligat a confinar la localitat, la part sud de Mollet del Vallès i el nucli de La Florida fins a primera hora del matí. El 112 va rebre el primer avís a les 00:31h i a l’arribada dels Bombers el foc estava totalment desenvolupat. El cos va donar per controlat l’incendi a les 6:31h i hi va mantenir dues dotacions per controlar que no hi hagi punts calents.

Protecció Civil va activar l’alerta del Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT), que va quedar desactivada a mig matí. El foc també va obligat a tallar l’R2 de Rodalies, tot i que la circulació també s’havia restablert a primera hora del matí. No hi va hever ferits.

Nou comentari

Comparteix