MónTerrassa
Alarma per un foc en unes paelles en un pis de Sant Pere Nord de Terrassa
  • CA

Un petit incendi ha afectat una part d’una cuina d’un pis del barri de Sant Pere Nord de Terrassa ahir dijous a la tarda. L’alarma es va donar per un foc en unes paelles. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar fins a sis dotacions per treballar en l’extinció del foc, que segons informen, va ser apagat pels mateixos veïns. No consta que hi hagi ferits greus.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de set de la tarda (18:20h) d’ahir dijous 7 de juliol al carrer de la Ciutadella, entre el carrer del Renaixement i el carrer de Ferran Canyameres. Una trucada va informar que cremaven diverses paelles que hi havia a sobre un taulell de cuina elèctric i que es propagava per la campana extractora, afectant els armaris del costat.

Els Bombers de la Generalitat van activar fins a sis dotacions que es van dirigir ràpidament fins al domicili, però en arribar, van observar que el foc ja havia estat apagar pels veïns. Tot i així, els Bombers van actuar entre mitja hora i tres quarts d’hora per controlar la situació i acabar de revisar l’estat de l’incendi. No va ser fins gairebé dos quarts de deu que no van donar per apagat l’incendi i es van retirar del lloc.

Incendi en una fàbrica química de Terrassa

Un incendi ha afectat part de l’interior d’una fàbrica química del Polígon Industrial de Sant Eulàlia de Terrassa aquesta matinada de divendres. Els fets han tingut lloc prop de tres quarts de cinc de la matinada (a les 4:46h exactament) en una fàbrica situada al carrer del Duero. Nou dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al lloc per dur a terme les tasques per apagar les flames.

Un cop a l’interior de la fàbrica, han pogut localitzar d’on provenia el foc: El focus eren uns papers cremant. Després d’una actuació d’una hora i quart, han donat per apagat el foc. Segons informen, no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa