MónTerrassa
Ferit un treballador en caure d’una teulada a Terrassa
  • CA

Un treballador ha resultat ferit amb fractura d’extremitats en un accident laboral al barri de Torre-Sana de Terrassa aquest matí. Segons informen Bombers de la Generalitat i Policia Municipal a Món Terrassa, l’home ha caigut de la teulada de l’empresa de construcció de jocs Domus Kits i ha hagut de ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de dotze del migdia (a les 11:39h). L’home ha pujat a la teulada de l’empresa, ubicada al carrer de Pamplona, número 47, i ha caigut daltabaix des d’uns 5 metres d’alçada, aproximadament, resultant ferit.

Ferit un treballador en caure de la teulada de l’empresa a Terrassa | Cristóbal Castro

En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat. La Policia Municipal de Terrassa s’hi ha desplaçat amb dues unitats i també Mossos d’Esquadra amb una unitat, que han arribat minuts després de l’accident, així com els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) amb una ambulància.

Un cop allà, han comprovat que l’home presentava fractura d’extremitats. Els serveis mèdics l’han immobilitzat i l’han pujat a l’ambulància, amb la qual ha estat traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Ferit un treballador en caure de la teulada de l’empresa a Terrassa | Cristóbal Castro

Més successos

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han estat requerits la matinada d’ahir dimarts 5 de juliol per una falsa alarma d’incendi en un supermercat de Terrassa. Es tracta del supermercat Mercadona del barri de Ca n’Aurell, situat entre el carrer de Galileu i el carrer del Pi i Maragall.

Dues dotacions de Bombers es van desplaçar fins al lloc, però en arribar, no hi havia cap incendi. Van observar que al costat del supermercat hi havia un contenidor cremat que treia fum. Va ser aquest fum el que va entrar al magatzem del supermercat i que va fer saltar l’alarma. Així doncs, l’alerta va quedar simplement en un ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa