MónTerrassa
Dos ferits en un atropellament a Can Palet
  • CA

Dues persones van resultar ferides en un atropellament ahir al matí al carrer de Menéndez y Pelayo, al barri de Can Palet de Terrassa. La via va quedar tallada al trànsit, i les dues persones van ser ateses pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladades en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de tres quarts de deu del matí (les 9:48h, exactament) d’ahir dimarts 14 de juny, al carrer de Menéndez y Pelayo, a l’alçada de la carretera de Montcada. El 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que acabava de tenir lloc un atropellament, i una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Allà, van comprovar que dues persones havien resultat ferides, pel que van requerir assistència mèdica. Mentre arribava l’ambulància, els agents van tallar la circulació del carrer i van desviar els vehicles pel carrer de l’Agricultura. A més, la línia L4 de TMESA també va quedar temporalment desviada. Finalment, l’ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques va atendre els ferits, que van haver de ser traslladats a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Un incendi de contenidors deixa sense electricitat una casa

Dos contenidors s’han incendiat aquesta passada nit a Terrassa, deixant sense electricitat una casa al carrer de Joaquim Costa, a la cantonada amb el carrer de Sant Jordi. El fum de l’incendi ha afectat la façana de l’habitatge, situat al costat de la bateria de contenidors, i ha provocat que la casa es quedés sense subministrament elèctric.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han apagat el foc dels contenidors en una actuació d’aproximadament una hora, però el fum ja havia afectat la façana de l’edifici. La instal·lació de l’aire condicionat s’ha cremat i ha fet saltar els ploms, el que ha provocat que l’habitatge es quedés sense subministrament elèctric. Finalment, els Bombers ho han deixat en mans de la companyia elèctrica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa