MónTerrassa
VÍDEO Un incendi de contenidors deixa sense electricitat un pis de Terrassa
  • CA

Un incendi de dos contenidors ha deixat sense electricitat una casa de dues plantes al barri de Plaça de Catalunya – Escola Industrial de Terrassa aquesta passada nit. El fum de l’incendi ha afectat la façana de l’habitatge, situat al costat de la bateria de contenidors, i ha provocat que la casa es quedés sense subministrament elèctric. Segons informen el Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, els habitants del pis no han resultat ferits.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de tres quarts d’onze de la nit (exactament a les 22:49h) d’ahir dimarts 14 de juny al carrer de Joaquim Costa, a la cantonada amb el carrer de Sant Jordi. S’han incendiat dos contenidors, un d’ells de paper. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya ha rebut l’avís d’incendi de contenidors i ha activat dues dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, han apagat el foc dels contenidors en una actuació d’aproximadament una hora. Les flames no s’han propagat a cap vehicle del costat, però si que han afectat greument la façana de l’edifici.

L’aire condicionat es crema i fa saltar els ploms

Tot i haver apagat les flames, el fum de l’incendi ja havia afectat la façana de la casa de dues plantes ubicada al costat dels contenidors. La instal·lació de l’aire condicionat s’ha cremat i ha fet saltar els ploms, el que ha provocat que l’habitatge es quedés sense subministrament elèctric. Finalment, els Bombers ho han deixat en mans de la companyia elèctrica.

Fins al lloc també s’hi ha desplaçat una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), però cap individu ha resultat ferit pel foc, i les persones que en aquell moment es trobaven a l’interior de la casa n’han sortit il·leses. Els Bombers informen que es desconeix l’origen del foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa