MónTerrassa
Un tren de Rodalies frena a destemps i viatgers han de baixar per la via

Un tren de la línia R4 de Rodalies Renfe s’ha passat de frenada a l’estació de Viladecavalls i només els dos últims vagons han quedat a l’andana, el que ha obligat a alguns dels seus viatgers a baixar i caminar pel costat de la via fins arribar a l’estació, segons ha denunciat una usuària d’aquest tren a Twitter. El tren circulava ahir dilluns al matí en direcció Manresa i, en arribar a Viladecavalls, va “accelerar en lloc de frenar”. Fonts de Rodalies han confirmat els fets a El Nacional exposant que es tracta d'”un fet puntual” i una errada en el moment d’estacionar-se.

Segons la usuària, vuit persones viatjaven en els primers vagons. Atrapats a l’interior del tren, Renfe els diu que “anéssim a la següent estació i allà pugem al tren de tornada”, recordant que a Viladecavalls només para un tren cada hora, al que els usuaris van respondre que no podien “perdre una hora per culpa seva” i van demanar que el tren fes marxa enrere. Però no va ser així.

La usuària denuncia que el tren va arrencar quan els viatgers encara estaven al costat de la via

Acte seguit, “ens obren les porten i saltem a les pedres relliscoses”, tenint en compte la distància que hi ha per baixar del vagó a la via. Les vuit persones van haver de caminar pel costat de la via des d’un túnel “creuant els dits” per què el tren no arranqués fins que totes les persones haguessin arribar a l’andana sanes i salves, explica la viatgera. Però, per sorpresa dels usuaris, el tren va arrencar quan aquestes encara estaven caminant per la via, tal i com es pot observar en un vídeo a les xarxes socials.

Rodalies diu que “ho posem en coneixement del departament encarregat”

Rodalies Renfe ha respost a la usuària a través de les xarxes: “Gràcies per ampliar la informació. Ho posem en coneixement del departament encarregat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miriam Aznar Martínez a març 29, 2023 | 12:19
    Miriam Aznar Martínez març 29, 2023 | 12:19
    Si no fos per que es a Espanya o Catalunya i en diuen que es un tren del.barri del príncipe de bel Air m,Ho crec perfectament quina pena amb aquestes pintades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa