MónTerrassa
Orient Cars ofereix fins a 4.500 euros de descompte en la compra del Toyota CHR
  • CA
Toyota CHR | Toyota

!--akiadsense-->

Toyota Orient Cars, concessionari oficial de la marca nipona a Terrassa, tindrà presència múltiple durant la Festa Major de la ciutat, que donarà el tret de sortida el pròxim 29 de juny fins al 01 de juliol.

Com ja és tradició durant els últims anys, Toyota Terrassa participarà en diferents actes. Els vianants que s’apropin al centre de la ciutat i al Raval de Montserrat podran gaudir d’un fabulós Toyota C-HR exposat i hi trobaran un comercial per preguntar qualsevol dubte existent sobre de la tecnologia híbrida i les seves particularitats.

!--akiadsense-->

A més a més, el dissabte 30 de juny, tothom que s’apropi a la Cursa de la Festa Major, que combina esport, cultura, societat i solidaritat, trobarà tota la gamma de vehicles híbrids de Toyota amb dos cotxes en cursa i tres exposats al costat de l’escenari d’entrega de premis.

Com es tracta d’uns dies especials, el concessionari, que pertany al Grup d’automoció CSM, ha preparat una oferta comercial exclusivament per la setmana entrant i posterior de la Festa Major: fins a 4.500 euros de descompte en la compra del model Toyota C-HR, un dels cotxes líders en vendes durant l’any 2017 i més fiables del mercat segons la OCU.

Paga la pena recordar que el concessionari egarenc llançarà un sorteig amb la col·laboració de l’Hotel Don Càndido per sortejar una experiència gastronòmica al Restaurant Mun Cuina Evocativa amb una cessió d’un vehicle híbrid durant tot un cap de setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa