MónTerrassa
El nou restaurant d’Artur Martínez, nominat als Premis Macarfi
  • CA
Artur Martínez dirigeix el restaurant Aürt a Barcelona
Artur Martínez dirigeix el restaurant Aürt a Barcelona | Aürt

!--akiadsense-->

El restaurant del xef de Terrassa Artur Martínez, Aürt, ha estat nominat en la categoria de millor Rookie Barcelona pels Premis Macarfi. Aquest certamen és una aposta de Guia Macarfi, un projecte gastronòmic, nascut al 2015, opina i puntua sobre els 1.000 restaurants més interessants de Madrid i Barcelona gràcies a la presència d’un miler “d’ambaixadors” que realitzen les seves crítiques per a la plataforma. I un cop l’any, també valora els restaurants que s’han estrenat.

És aquesta categoria -nova obertura- que entra Aürt, el nou projecte de Martínez després del Capritx i que es troba ubicat a l’Hotel Hilton Diagonal Mar de Barcelona. Es va inaugurar el febrer d’aquest 2019 i compta amb part de l’equip de l’última etapa a Capritx i membres d’altres etapes, amb Pol Ruiz com a cap de cuina.

Aürt competirà amb sis restaurants més de Barcelona: Bisavis, Cocina Hermanos Torres, Cruix, Hoja Santa, La Tartarería, Nairod, Pur, Sato i Tanaka i Slow & Low. El resultat es donarà a conèixer el proper 25 de novembre. La Guia impresa es presenta una vegada a l’any, coincidint amb els Premis Macarfi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa