MónTerrassa
La R4 de Terrassa a Manresa, tallada el cap de setmana per obres

La R4 Nord entre les estacions de Terrassa i Manresa quedarà tallada a la circulació el pròxim cap de setmana. El motiu de la interrupció ferroviària és que Renfe estarà executant les obres d’accessibilitat a l’estació de Vacarisses-Torreblanca. Les tasques de millora que es duran a terme en aquesta estació consisteixen en la instal·lació d’una passarel·la superior i d’ascensors, l’ampliació de les andanes, així com treballs d’electrificació, entre d’altres.

Aquests treballs es troben emmarcats dins de les actuacions de “Transformem Rodalies” i Adif també realitzarà millores a la infraestructura entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet.

L’empresa assegura que per dur a terme aquestes actuacions, “a causa de la seva complexitat”, cal interrompre la circulació ferroviària. AIxí, els dies 15 i 16 d’abril, quedarà paralitzada la circulació entre les estacions de Terrassa i Manresa. Això afecta la R4 però també la línia R12.

Transport alternatiu amb autobús

Per tal de minimitzar les afectacions al servei i garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe estableix un servei alternatiu de transport per carretera entre les estacions de Terrassa i Manresa. El servei d’autobús és accessible per a persones amb limitacions de mobilitat i permet el transport de bicicletes i mascotes (subjecte a les condicions de transport per carretera).

Els autobusos sortiran de les estacions afectades amb un marge de temps suficient després de l’arribada del tren, i sempre acompanyats per un agent auxiliar en tot el recorregut per atendre i orientar a les persones que ho requereixin. Els autobusos aniran rotant segons l’horari dels trens d’aquest cap de setmana.

Quant als trens de la línia R12 circularan entre Lleida i Manresa ajustant l’horari al transbordament per carretera entre Manresa i Terrassa, on agafaran el primer tren de la línia R4 que surti cap a Barcelona. En el sentit contrari, només circularà el tren de la R12 l’Hospitalet 7:45 i Lleida 11:06 fins a Terrassa. Per a la resta de trens d’aquesta línia els viatgers aniran fins a Terrassa amb els trens de la línia R4.

No serà l’únic cap de setmana en què la circulació es veurà interrompuda en aquest mateix punt. Renfe també informa que les obres es perllongaran el cap de setmana del 6 i 7 de maig. Es durà a terme el mateix transport alternatiu que el cap de setmana anterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa