MónTerrassa
Obres d’urbanització al carrer Cervantes de Terrassa
  • CA

Obres d’urbanització al carrer de Cervantes de Terrassa. A partir del pròxim dilluns dia 16 de gener s’iniciaran els treballs de pacificació del trànsit en aquest tram. Es tracta d’un projecte emmarcat dins de la millora d’accessibilitat a l’entorn de l’illa de vianants, i que forma part del paquet subvencionat amb els Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea.

Els treballs està previst que s’allarguin fins al mes d’abril de 2013, aproximadament, i com a conseqüència provocaran diverses afectacions al trànsit. Així, durant el primer trimestre d’enguany, el Carrer de Cervantes, entre els Carrers de Mare de Déu dels Àngels i Giralt i Serrà, restarà tallat al trànsit. Mentre durin les obres, el Carrer del Canonge Rodó serà de doble sentit i d’ús exclusiu pel veïnat.

El Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa ha elaborat un mapa on es poden veure en detall les afectacions al trànsit de vehicles privats, i les alternatives de circulació d’entrada i sortida que es donen per qui necessita moure’s per la zona.

Mapa amb les afectacions al carrer Cervantes | Aj. Terrassa

Les dades

Lloc afectat: Carrer de Cervantes, entre els Carrers de Mare de Déu dels Àngels i Giralt i Serrà
Actuació: Projecte del Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea
Motiu: Obres d’urbanització del Carrer de Cervantes
Data: 1er trimestre del 2023 (a partir del 16 de gener)

Aquesta no serà l’única gran obra que viurà aquest inici de 2023 el Centre de Terrassa. El mateix dilluns dia 16 de gener, també s’iniciaran les obres de remodelació del passeig Comte d’Ègara -amb incidència al carrer Font Vella en el seu tram nord- i del carrer Col·legi. Totes aquestes actuacions formen part dels fons europeus Next Generation en un paquet destinat a la millora de la mobilitat, accessibilitat i la futura implantació de la Zona de Baixes Emissions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa