MónTerrassa
Part de Font Vella i Comte d’Ègara, tallats al trànsit durant mesos
  • CA

Les obres d’urbanització del Passeig del Comte d’Ègara de Terrassa causaran diverses afectacions al trànsit. Aquest dilluns dia 16 de gener s’inicia la primera fase dels treballs, en una actuació que ve lligada a l’aprovació del projecte del Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea.

Aquesta primera fase s’allargarà el primer trimestre de 2023 i, com a conseqüència, els llocs afectats seran el Carrer de la Font Vella i el vial nord del Passeig del Comte d’Ègara, els quals restaran tallats al trànsit. En concret, en el carrer de la Font Vella es produirà el tall entre els carrers de Sant Pau i Puig Novell. Pel que fa al vial nord del Passeig del Comte d’Ègara, l’afectació es concentrarà al tram esquerre del vial nord del Passeig del Comte d’Ègara.

Des del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa informen que el tram del vial nord comprès entre el carrer de Garcia Humet i l’aparcament del Passeig no es tallarà, però sí que passarà a ser de doble sentit, mentre durin les obres de la primera fase. D’aquesta manera, es pretén garantir l’entrada i sortida de vehicles a l’aparcament.

D’altra banda, els vehicles autoritzats -que tenen l’etiqueta restrictiva d’accés a l’illa de vianants del Passeig- que poden circular pels Carrers de la Font Vella, Puig Novell i Sant Jaume ho podran continuar fent pel vial sud del Passeig del Comte d’Ègara i pels Carrers del Passeig, Sant Cristòfol i Sant Pau.

Aquest és el plànol que ha facilitat Mobilitat sobre les afectacions;

Les dades

Lloc afectat: Carrer de la Font Vella, entre els Carrer de Sant Pau i Puig Novell, i el vial nord del Passeig del Comte d’Ègara, i el tram esquerre del vial nord del Passeig del Comte d’Ègara
Actuació: Projecte del Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea
Motiu: Obres d’urbanització (1ª fase)
Data: 1er trimestre del 2023 (a partir del 16 de gener)

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joana a gener 11, 2023 | 21:18
    Joana gener 11, 2023 | 21:18
    És una vergonya que el govern local destini tots els impostos i ajudes NEXT sempre al CENTRE . Els barris només servim per pagar la festa al Centre? El partit s'hauria de dir Tot Per Terrassa Centre.
    • Icona del comentari de: Mel gibson a gener 14, 2023 | 00:49
      Mel gibson gener 14, 2023 | 00:49
      El que és una vergonya es destinar els diners al passeig... Que és una zona que està perfecte.... Quants carrers tenen aceres estretes mal fotudes, arbres morts,asfalt amb forats... Ex. Carrer comerç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa