MónTerrassa
Fes el millor vermut i tapa a Sa Illa, El Peix i Tecavins de Terrassa
  • CA

Fes el millor vermut i tapa a Sa Illa, El Peix i Tecavins, establiments de la ciutat que participen en la III Ruta dels millors vermuts catalans a Terrassa. Pots anar-hi fins al 18 de desembre. L’organitzen el Gremi d’hostaleria de Terrassa, Món Terrassa i els Premis Vinari dels vermuts catalans.

El Peix. Taiet Restaurant (Mercat de la Independència)

En aquesta tercera edició de la Ruta de tapa i vermut, El Peix. Taiet Restaurant proposa la seva tapa estrella: els calamarsets frescos a l’andalusa, acompanyats d’un vermut blanc cítric com és l’Iris blanc de Müller.

Tapa del Peix. Taiet Restaurant

El Restaurant “El Peix” de Taiet Restaurants és una proposta situada a la zona del peix dins el Mercat de la Independència de Terrassa. Un nou espai pensat per a potenciar els valors del consum de mercat ampliant l’experiència en aquest: per estar i gaudir-ne. Ofereix cuina de merca basada en la qualitat del producte fresc. “Del mar al plat, peix de llotja per tots els públics i butxaques”.

El Peix. Taiet Restaurant

TecaVins (Rambla d’Egara, 237)

TecaVins neix a partir de l’experiència de més de trenta anys de Cesc Castellet i Laura Bellostas en el món de la restauració i la gastronomia. Volent aprofundir en el coneixement del producte, van obrir aquesta botiga degustació especialitzada en producte gourmet. Fruit d’això proposen la tapa de Zamburinyes amb Rosta i salsa de Vieira. Com a vermut han triat Dos Déus Original, per la seva magnífica percepció dels botànics integrats i alt equilibri del Donzell que dona el punt just d’amargor.

Tapa del Tecavins

Sa illa (plaça de Salvador Espriu, 3)

Sa illa el porten des del 2013 el Jordi i la Maite. L’elecció d’aquest vermut i tapa parteix “d’intentar, sempre que participen en qualsevol ruta o jornades gastronómiques, utilitzar producte de proximitat, km0 o vinculat amb fundacions i accions socials”. En aquest utilitzen Egarenca, un vermut terrassenc, amb aromes de taronja i canyella, que fa que sigui fàcil de beure. El formatge el farcellet Divi és de cabra de la Botiga d’Ullastrell.

Sa illa és una cafeteria del centre de Terrassa d’estil menorquí, on trobar alguns productes de l’Illa, com poden ser ensaïmades de Sa Sucreria (Es Mercadal), sobrassada o la típica “pomada” granitzat feta amb llimonada i gin Xoriguer.

Sa illa, el porten des del 2013 el Jordi i la Maite

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergio a desembre 03, 2022 | 11:45
    Sergio desembre 03, 2022 | 11:45
    ¿Precios, 'siuspli'? Yo creo que como periodistas deberíais dar to-da la información. Gracias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa