MónTerrassa
Tot a punt per a la III Ruta dels millors vermuts catalans a Terrassa
  • CA

El Gremi d’hostaleria de Terrassa, Món Terrassa i els Premis Vinari dels vermuts catalans tornen a organitzar aquest hivern la Ruta del Vermut, un recorregut pels millors bars i restaurants de Terrassa i comarca. Es tracta de la tercera edició d’una iniciativa que pretén acostar i descobrir els guanyadors del concurs dels vermuts Premis Vinari. 

Es durà a terme durant 3 setmanes, del 25 de novembre fins al 18 de desembre, i comptarà amb un munt de propostes gastronòmiques dels mateixos restaurants en format tapa i vermut on es podran degustar a preus populars. La ruta compta amb el suport de la Cambra de Comerç, Sammy i Geiser, Vadevi, l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de Tasta’l.

En total es podrà gaudir d’una ruta entre deu bars-restaurants de la ciutat, però l’objectiu és que s’ampliï en els pròxims dies. Per això es fa una crida als establiments interessats a formar-ne part a posar-se en contacte amb el Gremi d’Hostaleria o amb Món Terrassa.

Els millors vermuts catalans es podran degustar a la III Ruta de Terrassa | Jordi Play

Qui són els participants de la Ruta dels vermuts

Els participants ja confirmats en aquesta tercera edició són: Tecavins, Nou Gaudí, Grifolls, Santa Cereza, La Gurmeteria, Sa illa, Zurito, La Cistelleria, El Peix. Taiet Restaurants, La Nova, Cresol. Fogons i Territori, Cal Tonyina i Gardela. Podràs trobar més informació sobre la seva ubicació, horaris i quina és la tapa que proposen al web Tastal (clicant aquí).

Com en l’anterior edició, l’autor del cartell de la ruta ha estat dissenyat pel reconegut artista Jordi Català (el pare de la famosa mascota ‘TOI’ que van popularitzar els pastissets bollycao) i revela l’art d’elaboració de l’aperitiu català.

El vermut és més que una beguda, és tota una cultura i una forma de vida que té unes llargues arrels a Catalunya i molts cellers catalans n’elaboren de qualitats excel·lents. Els Premis Vinari volen donar a conèixer els diferents estils i marques catalanes a través d’un seguit d’activitats i tastos per conèixer la proximitat, els millors maridatges d’aquesta beguda tradicional i moderna així com gaudir de la bona restauració de casa nostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa