MónTerrassa
Temperatura mínima extrema a Terrassa
  • CA

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès avisos de situació de perill per fred, per neu, per vent i per estat de la mar a la majoria de comarques del país. I a Terrassa i al Vallès ens toca patir algun d’aquests fenòmens el cap de setmana del 21 i 22 de gener de 2023. Si es compleix el que marquen els mapes, durant algunes hores del dissabte i del diumenge les temperatures extremes seran mínimes, al matí i a la matinada. Les glaçades podran ser fortes al Pirineu i entre moderades i febles a la resta de Catalunya, prelitoral inclòs. Els termòmetres se situaran per sota dels zero graus, i es pot arribar a veure un menys 3.

Terrassa ho té tot a punt per fer front a l’onada de fred i a les gelades que es preveuen. Des de l’Ajuntament s’ha activat el protocol d’assistència i vigilància a les persones més vulnerables i els punts de distribució de sal. Si vols saber-ne més i quines són les mesures que es contemplen, fes clic aquí.

Glaçada a Terrassa
Glaçada a Terrassa

Ni ventades ni aigua a Terrassa el cap de setmana

Les ventades de la darrera setmana, amb ratxes a la capital egarenca superiors als 100 quilòmetres per hora- continuaran a molts indrets del país, però no a Terrassa i al Vallès Occidental. El vent va provocar alguns ensurts, que pots recordar aquí.

I a les nostres contrades tampoc veurem ni una gota de pluja. No es descarta un canvi de temps de cara al dimarts 22 o dijous 24, amb la possibilitat de veure neu per sota dels 100 metres. La qual cosa voldria dir que l’espectacle blanc podria arribar al cim del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a La Mola i el monestir benedictí. Però caldrà esperar al fet que avanci la setmana per veure si aquest any podem veure ja una emblanquinada dels carrers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa