MónTerrassa
Un carrer tallat durant setmanes per una teulada malmesa per la ventada
  • CA

Un carrer romandrà tallat durant diverses setmanes a causa d’una teulada malmesa per la forta ventada d’aquests darrers dies. Dimarts, dia 17, Món Terrassa es feia ressò que les fortes ratxes de vent havien superat els 75 km/h en diferents punts de la ciutat. Com a conseqüència, el telèfon d’emergències 112 va veure com li arribaven prop d’una cinquantena de trucades des de Terrassa i la Policia Municipal realitzava una vintena d’actuacions.

Malgrat que tots els danys causats pel temporal de vent havien causat danys menors, finalment, sembla que una de les intervencions que van haver de fer Bombers de la Generalitat i el cos de seguretat municipal portarà més cua de la prevista. Al matí de dimarts, el fort fent va fer aixecar les planxes del sostre d’un establiment ubicat al carrer del Tren de Baix, amb cantonada amb el carrer de Navas de Tolosa, al barri del Segle XX. La botiga dedicada a la venda de sofàs i matalassos va veure com la teulada patia de valent i, per precaució, fins i tot s’havien de retirar petits parts que ja s’havien desprès i havien caigut a la via pública.

Ràpidament es van col·locar tanques de seguretat a tot el perímetre i el carrer va quedar tallat al trànsit, en principi, de forma provisional.

Canvis a les línies d’autobús L6 i L9

Doncs bé, un cop feta l’avaluació dels danys, aquest dijous s’ha comunicat oficialment que hi haurà feina a reparar la teulada de la nau ubicada al polígon industrial. Des del servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa informen que des de mitjans de gener i durant tot el mes de febrer, el carrer del Tren de Baix, en el tram comprès entre els carrers de Lepant i de Sant Sebastià, no s’hi podrà circular. Per ara, la data fixada per a la reobertura és a finals de febrer, però no es descarta que, en funció de l’evolució de les obres de reparació, es pugui allargar.

I, com és lògic, aquests treballs no només afectaran a la circulació dels vehicles privats sinó també al transport públic. Mentre es mantinguin les tanques posades, la parada d’autobús de Concili Egarenc restarà anul·lada. Per contrapartida, els autobusos de les línies L9 i L16 (BUSDNIT) s’aturaran a la Rambleta del Pare Alegre, entre els carrers de Lepant i de Sant Sebastià.

Mapa amb les afectacions pel tall de trànsit a Tren de Baix | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa