MónTerrassa
Obres de manteniment i millora a 11 centres educatius de Terrassa
  • CA

Durant aquests mesos d’estiu s’han dut a terme obres de manteniment i millora a un total de vuit centres educatius de Terrassa. L’Ajuntament ha pressupostat més de 700 mil euros aquest 2022 per realitzar diversos treballs -de més o menys envergadura- a les escoles municipals de la ciutat. La més important, és la primera fase de remodelació del pati de l’escola El Vallès. També queda pendent de licitació la reforma integral de l’escola bressol Ginesta.

A banda però d’aquests dos grans projectes que s’enduen bona part del pressupost d’enguany, el govern municipal també ha volgut fer intervencions a altres centres, ja sigui com a inversions o dins del pressupost ordinari de manteniment, algunes que ja s’han executat, d’altres que estant en procés, i diverses que està previst que s’iniciïn de cara a la tardor.

Llistat d’obres a centres educatius

– Nou ascensor a l’Escola Bressol Municipal Tabalet (import de licitació 74.250,67 euros, inici d’obres desembre 2022).

– Pintura de les escoles Joan Marquès Casals (executat) FATIMA (en execució), i Marià Galí (tardor 2022). Cost global estimat, 57.600 euros.

– Substitució de part de la fusteria d’alumini i vidres a l’Escola Ponent (import de licitació 21.780,00 euros, inici d’obres tardor 2022).

– Substitució de la caldera de gas a l’Escola Ponent (import de licitació 13.449,25 euros, execució al setembre de 2022).

– Reparació de clavegueram malmès a l’edifici de primària de l’Escola Bisbat d’Ègara (import de licitació 18.148’79 euros, executat).

Les següents actuacions, amb cost global de 4.867,87 euros, s’han dut a terme a través de dos plans d’ocupació:

– Enrajolat de lavabos de la primera planta i rampa d’accés als de la planta baixa al Grup Escolar Germans Amat.

– Reparació del mur exterior, arranjament de les canals de recollida de pluvials del pati i pintura del gimnàs a l’Escola Salvador Vinyals.

– Reparació del mur exterior desplaçat i en risc de caiguda per la pressió de les arrels dels arbres del pati, a l’Escola Josep Ventalló.

Altres actuacions previstes són la reparació de la caldera de biomassa de l’Escola Pau Vila i la substitució del grup de pressió de la instal·lació contra incendis de l’Escola França. Ambdues obres es faran durant el darrer quadrimestre de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa