MónTerrassa
Les cerimònies de comiat de Funerària de Terrassa es podran seguir ‘online’

Funerària de Terrassa ha posat a disposició de les famílies un servei de reproducció en streaming que permetrà seguir de manera virtual les cerimònies de comiat. La incorporació d’aquesta nova proposta, totalment gratuïta, té la voluntat d’acostar el comiat dels éssers estimats difunts a les persones que no poden assistir a les cerimònies presencialment. Aquest és un dels serveis que Funerària ha posat en marxa per optimitzar els espais del Complex Funerari Municipal, sobretot de cara a Tots Sants.

El projecte ha previst la instal·lació d’una càmera al Temple Multiconfessional i d’un sistema tecnològic que permet l’enregistrament i compartició per Internet del senyal captat. Les persones que vulguin triar aquesta opció disposaran d’un enllaç amb el qual podran fer el seguiment virtual de la cerimònia. Durant aquests últims mesos de l’any, el servei s’oferirà de manera gratuïta i passarà a ser opcional a principis del 2023.

Una actuació que fa que tothom hi pugui ser present

Amb aquesta actuació Funerària vol “ratificar el seu compromís amb la millora contínua de l’atenció i el servei, incorporant avenços tecnològics i adaptant els protocols establerts per a fer-los evolucionar”. En aquest cas, el fet de facilitar l’assistència virtual és “especialment interessant en situacions personals o d’ubicació geogràfica que fan difícil la presencialitat”.

Programació d’activitats i serveis especials per Tots Sants

De cara a la commemoració de la Diada de Tots Sants, Funerària ha preparat una sèrie d’activitats commemoratives i serveis especials, per exemple, un autobús gratuït per l’1 de novembre. Pel que fa les activitats, l’eix central de la programació és l’exposició ‘Cementiri i jardí’, amb l’objectiu de “fer una reflexió sobre el Cementiri com a espai de memòria col·lectiva”. Una altra novetat d’aquest any és que totes les cerimònies de record s’oficiaran al matí, tant l’acte d’oració per al procés espiritual de les ànimes que organitza la Comunitat Bahá’í, i la celebració eucarística.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa