MónTerrassa
S’habilitarà un autobús gratuït al Cementiri de Terrassa per Tots Sants
  • CA

La diada de Tots Sants s’acosta, i el Complex Funerari Municipal es prepara per rebre una gran afluència de visites durant aquesta propera segona quinzena d’octubre i els dies al voltant de l’1 de novembre. Per aquest motiu, es posaran en marxa serveis especials, com un autobús gratuït, l’ampliació de l’espai per a l’estacionament de vehicles o la recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda.

L’autobús gratuït estarà disponible l’1 de novembre per tal de facilitar l’arribada de la ciutadania al Cementiri. Aquest servei s’habilitarà durant 9 hores, entre les 9:00h i les 18:00h, i farà el recorregut de la línia L1 des de l’Estació del Nord i fins a la parada del Complex Funerari.

S’amplia l’espai d’estacionament per als cotxes

A més a més, a partir del 29 d’octubre s’ha previst l’ampliació de l’espai per a l’estacionament de vehicles, així com l’obertura de l’accés de la zona est de l’equipament per a facilitar l’entrada al recinte des d’aquest aparcament. Addicionalment, l’1 de novembre també estarà operativa la porta del camí dels Monjos.

S’habilita el servei de recollida domiciliària

El servei de recollida domiciliària estarà a disposició de les persones amb mobilitat reduïda que el reservin prèviament trucant al 900 268 268. A partir del 26 d’octubre, també hi haurà un vehicle per a facilitar els desplaçaments interns.

La venda de flors tornarà a l’aparcament del Complex Funerari el 21 d’octubre. Aquest any, Via Pública ha autoritzat l’habilitació de 8 parades. Els serveis especials es complementen, entre altres actuacions, amb el reforç de la neteja i la seguretat.

Activitats programades per Tots Sants al Cementiri de Terrassa

A més d’aquests servei especials, Funerària també ha preparat una sèrie d’activitats commemoratives. L’eix central de la programació d’aquest any és l’exposició ‘Cementiri i jardí’, amb l’objectiu de “fer una reflexió sobre el Cementiri com a espai de memòria col·lectiva”. L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta des del 17 d’octubre i fins a l’1 de novembre, ambdós inclosos, i hi haurà una visita guiada el dia 23 d’octubre.

Una altra novetat d’aquest any és que totes les cerimònies de record s’oficiaran al matí. L’acte d’oració per al procés espiritual de les ànimes que organitza la Comunitat Bahá’í tindrà lloc a les 11h, i la celebració eucarística es farà a les 12.30 h. Les dues propostes es duran a terme al Temple Multiconfessional i comptaran amb acompanyament musical.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa