MónTerrassa
Funerària prepara una sèrie d’activitats commemoratives per Tots Sants
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’empresa municipal Funerària de Terrassa, prepara un any més les activitats commemoratives de la diada de Tots Sants. Una exposició, una visita guiada, o acompanyament musical son algunes de les activitats que es duran a terme enguany al Cementiri Municipal, que rep una gran afluència de públic cada 1 de novembre i els dies del voltant.

L’eix central de la programació d’aquest any és l’exposició ‘Cementiri i jardí’, organitzada per Funerària i Museu de Terrassa, amb l’objectiu de “fer una reflexió sobre el Cementiri com a espai de memòria col·lectiva”, exposen en un comunicat. L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta des del 17 d’octubre i fins a l’1 de novembre, ambdós inclosos.

Enguany, els elements que la componen no s’instal·laran a la carpa de les edicions anteriors, ja que Funerària estrena un espai multifuncional que es mantindrà de manera permanent a l’entrada del Cementiri i permetrà acollir mostres, tallers i altres activitats.

Visita guiada a l’exposició i passejada pel Cementiri

El diumenge 23 d’octubre el personal educatiu del Museu oferirà una visita comentada a l’exposició, que s’acompanyarà d’una passejada pel Cementiri. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom, però les places són limitades. Cal fer reserva prèvia escrivint un correu electrònic a [email protected].

Les cerimònies de record s’oficiaran al matí

Una altra novetat d’aquest any és que totes les cerimònies de record s’oficiaran al matí. L’acte d’oració per al procés espiritual de les ànimes que organitza la Comunitat Bahá’í tindrà lloc a les 11h, i la celebració eucarística es farà a les 12.30 h. Les dues propostes es duran a terme al Temple Multiconfessional i comptaran amb acompanyament musical.

Tres punts d’acompanyament musical

D’altra banda, Funerària ha previst opcions innovadores per a l’acompanyament musical l’1 de novembre amb l’objectiu de fer-lo més present a tots els espais del Cementiri. S’habilitaran tres punts musicals per acompanyar la visita al Cementiri, durant el matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa