MónTerrassa
900 punts de llum i grans ornaments nadalencs il·luminaran Terrassa

Els llums i els guarniments de Nadal ambientaran els carrers de tots els districtes de Terrassa durant les festes nadalenques. Concretament, Terrassa comptarà amb 900 punts de llums que decoraran la ciutat, 200 més que l’any passat, entre els quals s’hi troben llums a xemeneies, rètols lluminosos amb el nom de ‘Terrassa’, o ornaments gegants com un ós, una bola, pingüins o una marmota. L’encesa de l’enllumenat serà aquest dissabte 26 de novembre a les 18h al Raval de Montserrat.

Enguany, aquests 900 punts d’il·luminació s’amplien als barris per tal d’estendre l’esperit del Nadal a tot arreu i dinamitzar l’activitat comercial. Les xemeneies més representatives lluiran un enllumenat especial i es mantindran els set rètols lluminosos amb el nom de ‘Terrassa’. També estarà il·luminada la magnòlia al carrer de Mosterol i l’arbre de la rotonda del Doré. També formen part de l’enllumenat els dos grans avets a la rambla de Francesc Macià i el ja tradicional ubicat al Raval de Montserrat.

Terrassa sota les llums de Nadal
Terrassa sota les llums de Nadal

Ornaments nadalencs d’entre 3 i 6 metres a Terrassa

I repartits a diversos indrets de la ciutat hi haurà diferents ornaments gegants: Una bola de llum ubicada al portal de Sant Roc, un ós a la plaça del Primer de Maig, pingüins al carrer de Núria i a l’avinguda de Barcelona, o una marmota a la plaça del Progrés. Tots aquests elements tenen una alçada d’entre 3 i 6 metres. A més, també hi haurà un gran colom de la pau -símbol de la campanya d’enguany que porta per lema “La pau, el nostre desig de Nadal”- que estarà ubicat a l’atri de l’Ajuntament i que a partir de l’encesa de l’enllumenat serà un espai obert a tothom qui vulgui fer-se fotos.

Ornaments gegants de Nadal il·luminaran Terrassa | Joan Manel Oller

S’escurça mitja hora diària la il·luminació nadalenca

L’horari de l’enllumenat serà de les 17:30h fins les 22:00h, mitja hora menys que els anys anteriors quan es mantenien enceses fins les 22:30h. És un gest s’ha considerat necessari davant el context de crisi actual. Tot i així, hi haurà excepcions en les dates més senyalades al centre històric: el 24 de desembre i el 5 de gener, fins la 1:00h, i el 31 de desembre, fins les 3:00h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa