MónTerrassa
Martínez (ERC) obre la porta a qualsevol pacte de govern, amb una excepció
  • CA

La candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Terrassa en les eleccions municipals de maig de 2023, Ona Martínez, no ha tancat la porta a gairebé cap pacte postelectoral. Amb una excepció, ha reblat, “l’extrema dreta i la dreta extrema”. Aquest espectre polític “no entra en la possibilitat d’acords”.

Per deducció, la jove i flamant cap de cartell dels republicans egarencs deixa la porta oberta a trobar punts de contacte per governar plegats la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants. Tanmateix, ha emplaçat a esperar que la ciutadania decideixi a les urnes el 28 de maig vinent. Llavors, els resultats i la matemàtica electoral faran mirar a un costat o a un altre.

Paga la pena recordar que Esquerra ha tingut representació a la sala de plens de l’Ajuntament de Terrassa durant 24 anys, i en dotze ha treballat des de l’oposició i en dotze formant part de l’equip de govern, amb socialistes i els antecessors dels Comuns abans i ara amb Tot per Terrassa en la legislatura 2019-2023. “Pactarem amb qui miri endavant. Amb qui vulgui fer avançar Terrassa”, ha dit Ona Martínez.

Isaac Albert ha reconegut que tot ha estat més fàcil amb la formació que lidera Jordi Ballart. Poden tenir espais compartits a la ciutat, però no han competit mai quan hi ha hagut eleccions fora de l’àmbit municipal. El tinent d’alcalde reconeix que això ha facilitat les coses.

Un llarg camí i molt per recórrer encara

Tant la nova número 1 i alcaldable, Ona Martínez Viñas, com Isaac Albert han aprofitat per recordar tot el camí recorregut fins ara a l’Ajuntament per la formació republicana, però també han destacat que queda molt camí per recórrer. “Això no és la fi del projecte. Continuem fent feina per fer avançar vers una ciutat de futur”. Ona Martínez ha reblat que el “projecte d’ERC va més enllà, té un fil conductor. I entomo el repte. Isaac Albert ha estat un referent, i li agraeixo tot l’aprenentatge que m’ha facilitat… Ara volem posar una marxa més. Anar a més velocitat. I que Terrassa sigui la capital de la qualitat de vida i avantguarda del país”.

Albert ha estat acompanyat avui en el seu comiat de tots els regidors de la formació republicana durant la democràcia, que pots veure en aquesta fotogaleria si cliques. En un acte s’ha conegut que Montserrat Font, serà la seva substituta i la nova regidora, una notícia que pots llegir aquí. Isaac Albert assistirà divendres 27 de gener al seu últim ple municipal. Ha arribat el moment de plegar definitivament i complir el que ja fa uns mesos va anunciar. Avui,el tinent d’alcalde ha tingut un record emocionat pel seu bon amic i Carles Feiner, ja desaparegut.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselm Segura a gener 27, 2023 | 18:43
    Anselm Segura gener 27, 2023 | 18:43
    Molt be , qualsevol pacte ho entenc però per quin motiu ha de formar part del Govern ERC ? Aquesta dona ja està fent el conte de la lletera
  2. Icona del comentari de: Anselm Segura a gener 27, 2023 | 18:45
    Anselm Segura gener 27, 2023 | 18:45
    I per cert aquí no surt que durant 4 anys no van tenir cap representació al consistori després del desastre del tripartit a la Gene

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa