MónTerrassa
Isaac Albert reuneix en la seva retirada la vella guàrdia d’ERC Terrassa
  • CA

Isaac Albert ha fet avui una roda de premsa a l’Ajuntament. L’última. Ha estat un adeu. Potser un a reveure. I s’ha envoltat de bona part de la gent que ha fet possible l’existència d’Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa. Aquest dimecres, Albert ha estat acompanyat de tots els regidors de la formació republicana durant la democràcia, que pots veure en aquesta fotogaleria si cliques.

Els actuals i els històrics. L’home fort del partit en els darrers anys ha tingut a la sala de premsa de l’edifici consistorial al raval de Montserrat a Ramon Arribas -ara regidor a Cardedeu i el primer que va tornar a ser escollit -el 1995-després del llarg parèntesi de la dictadura-, Màrius Massallé, Cèlia Ros, Carme Labòria. Els actuals representants de la formació republicana a l’Ajuntament, Pep Forn, Carles Caballero i Teresa Ciurana, i Ona Martínez, la flamant candidata a l’alcaldia a les eleccions del mes de maig. També hi havia persones que han treballat pel partit des de fora, com Joan Lluch, i altres membres sense els quals, ha reblat Albert, no hagués estat possible l’èxit i assolir el suport de la població per a representar-la.

La llista ha corregut per fer lloc a Montserrat Font

I no hi faltava Montserrat Font, que serà la substituta i la nova regidora, una notícia que s’ha fet saber avui. I que ha obligat a fer córrer la llista electoral de 2019. En aquest sentit, Ona Martínez ha donat les gràcies a Xènia Albà -la presidenta del partit, que és la responsable de la campanya de les municipals 2023-, Carme Labòria i Josep Serra.

Esquerra ha estat 24 anys al govern de la ciutat, 12 als equips de govern i 12 a l’oposició. El tinent d’alcalde ha destacat que Esquerra se sent responsable de la transformació i millora de la ciutat, i de “les males decisions que també hem pres alguna vegada. ERC ha estat un actor destacat a la ciutat”. “Un partit fidel als nostres principis i lleial i fidel als pactes signats amb les altres formacions. Som un partit de confiança”.

El ple ordinari del mes de gener, que se celebra divendres 27, serà el seu últim a la sala noble del raval de Montserrat. Ja fa uns mesos va anunciar que plegava i avui s’ha acomiadat, amb un record emocionat al seu bon amic i col·laborador Carles Feiner Alonso. Quan l’ha recordat s’ha emocionat, ha hagut d’aturar una estona el parlament i ha estat a punt de deixar anar unes llàgrimes. “Amb ell va començar tot, al partit, a l’Ajuntament, a la Diputació. Éren l’estranya parella”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa