MónCastellbisbal
SOM VEU: “Serà un dia molt llarg, però il·lusionant”

Jordi Piera Cano, cap de llista del partit Som Veu-SOM Veïnes i Veïns d’Urbanitzacions de Castellbisbal, ha efectuat el seu vot a les eleccions municipals de Castellbisbal aquest matí al col·legi electoral ubicat al centre cívic de Can Santeugini. Després, s’ha desplaçat fins a la sala d’exposicions d’Els Costals amb més membres del seu equip, entre ells Susana Toledo, número dos de la llista, i Alberto Castro, director de campanya.

Allà, Toledo ha declarat que afronten la jornada electoral “amb il·lusió” i, tot i que serà “un dia molt llarg”, tenen grans expectatives i ganes de conèixer els resultats. En una jornada en què els plans de Piera són “estar tot el dia anant d’un col·legi a un altre”, Castro ha volgut posar èmfasi en la participació ciutadana en aquestes eleccions, la qual “pensem que millorarà, sobretot a les urbanitzacions, i per això estem molt contents, que els resultats siguin tan representatius com sigui possible és molt positiu”.

Primeres eleccions per Som Veu

És la primera vegada que Som Veu es presenta a les eleccions municipals. Un partit nascut l’any 2022, format per veïns i veïnes d’urbanitzacions de Castellbisbal que es va organitzar per donar veu a totes les persones del municipi que resideixen fora del nucli urbà. La idea, tal com van explicar a Món Castellbisbal un mes enrere, va sorgir a causa de “l’afartament del veïnat de les urbanitzacions a ser tractats com a ciutadans de segona” i amb l’objectiu de “descentralitzar moltes de les coses que fa l’ajuntament i discriminar positivament les urbanitzacions”.

Podeu llegir més notícies sobre el partit Som Veu-SOM Veïnes i Veïns d’Urbanitzacions de Castellbisbal als següents enllaços:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa