MónCastellbisbal
SOM VEU: “Estem nerviosos, però també molt il·lusionats”

David Duque, número sis de la llista del partit SOM VEU (Veïnes i Veïns d’Urbanitzacions de Castellbisbal), explica que l’equip està vivint aquest final de campanya amb nervis, però també “amb molta il·lusió, contents i satisfets”, ja que, assegura, el seu objectiu principal “l’hem complert, independentment dels resultats, i és que hem donat veu a les urbanitzacions”.

A dos dies de les eleccions municipals del 28M, els partits que es presenten a l’Ajuntament de Castellbisbal fan balanç de la campanya electoral.

Duque destaca impressions positives i negatives de la campanya; “les més bones han estat la proximitat amb la gent, fer porta a porta per totes les urbanitzacions, trobar-nos amb tantes persones amb ganes de parlar i escoltar noves propostes per un altre model de creixement”. I és que precisament aquest model nou de creixement que proposa SOM VEU “és important perquè molts dels partits tradicionals s’han hagut de plantejar coses, incorporar i parlar d’urbanitzacions. Això suposa que ara, voti a qui voti la gent, ja s’ha fet ressò de les urbanitzacions. Hem plantat una llavor”. 

Les sensacions negatives, segons el número sis de SOM VEU, “han vingut donades precisament per part d’aquests partits tradicionals, que ens han arribat a tractar de grup, de plataforma, ens han intentat menysprear. Potser perquè els fem nosa, o perquè s’han sentit amenaçats”. Fins i tot, afirma, “se’ns ha tractat de separatistes, com si volguéssim dividir el poble”. Unes intencions amb les quals el partit no s’identifica, sinó ben al contrari: “Aquest pensament hi és, però no per part nostra, que acabem de començar, sinó per totes les polítiques que s’han estat fent fins ara”

Una primera experiència positiva

Tot i els nervis que senten per ser la primera vegada que es presenten a eleccions, els membres de SOM VEU qualifiquen l’experiència de campanya electoral com a “molt bona”. “Al final, tots som veïns, hem crescut aquí, hem passejat pel carrer Major, anem al poble a recollir els fills, a comprar, a fer activitats, a fer un cafè… Ens hem mogut i hem recollit moltes idees, el balanç és molt positiu”, ha sentenciat Duque.

Més notícies de SOM VEU:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa