MónTerrassa
Junts presenta la candidatura a les eleccions municipals a Matadepera

Junts per Matadepera ha presentat oficialment la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. També ha donat a conèixer quins seran els membres que acompanyaran Marcel·lí Bosch a la llista. Ho va fer aquest passat dissabte en un acte a la plaça del Casal de Cultura de Matadepera, i que va comptar amb la presència de la presidenta de Junts, Laura Borràs, la vicepresidenta Aurora Madaula, el secretari d’organització David Torrent, i l’exalcaldessa del municipi, Mireia Solsona, de qui es va lloar “la predisposició a ajudar, la il·lusió i somriure contagiosos”. A més de regidors i candidats de la formació de la resta de la comarca.

L’actual primer tinent d’alcalde va aprofitar per anunciar quines serien els principals eixos del programa electoral: seguretat, sostenibilitat, esport, cultura, ordre i transparència. També es va ensenyar quin serà el lema de campanya: “Matadepera fem junts el cim”. Envoltat de diversos pesos pesants del partit nacional i local, Bosch va recordar que la construcció del futur de Matadepera també passa per ser presents al Parlament, “Junts per Matadepera aborda temes de gran importància que es debaten i treballen al Parlament i que tenen un impacte directe als municipis com el nostre”.

Per cloure l’acte, Laura Borràs va manifestar que “la política que es fa als ajuntaments és de gran importància, perquè la immediatesa amb què treballen els ajuntaments té una solució directa amb noms i cognoms al darrere i la gent com en Marcel·lí i la gent de Junts per Matadepera treballen perquè s’estimen el seu poble i miren de fer el millor per Matadepera.” Borràs va afegir que, “és un goig per mi venir com a presidenta de Junts a fer-te costat” i “explicar a tothom que la teva opció és la millor opció per Matadepera, perquè t’estimes el teu poble, i tens una llista de gent engrescada i amb ganes de treballar pel vostre poble amb vocació de servei.”

Acte de presentació de la candidatura de Marcel·lí Bosc amb Junts per Matadepera | JxM

Els noms de la candidatura de Junts a Matadepera

1. Marcel·lí Bosch

2. Núria García

3. Gabriel Pirla

4. Dolors Martí

5. Eva Brugal

6. Maria JIménez

7. Carme Querol

8. Lluís Garcia

9. Frederic López

10. Marc Closa

11. Jordi Puigdomènech

12. Montse Juan-Muns

13. Xavi Mampel

Suplents

14. Albert Recasens

15. Maria Rosa Urglés

16. Mireia Solsona

17. Miquel Sàmper

Acte de presentació de la candidatura de Marcel·lí Bosc amb Junts per Matadepera | JxM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa