MónTerrassa
Toyota Orient Cars Terrassa presenta la nova família híbrida Corolla
  • CA
Presentació a Terrassa del nou Toyota Corolla
Presentació a Terrassa de nova gamma híbrida Toyota Corolla |

!--akiadsense-->

Galeria de fotos de la presentació

El concessionari Toyota Orient Cars ha encetat el mes d’abril amb un acte de presentació de la familia Corolla, una gamma de vehicles que, donat l’auge dels sistemes híbrids, entren al mercat generant grans expectatives.

El divendres dia 12 d’abril es mostrar la nova gamma a les instal·lacions d’Orient Cars. A l’acte hi van assitir empresaris reconeguts de la zona, membres de clubs esportius que compten amb el patrocini del concessionari de Terrassa, personalitats del sector i mitjans de comunicació locals.

En l’acte de presentació, que va constar d’un còctel de benvinguda amenitzat amb música en directe, es van donar a conèixer tres models d’aquesta nova família d’híbrids de la marca Toyota dissenyats per satisfer les necessitats de qualsevol usuari. Des del més esportiu fins al més familiar.

Presentació a Terrassa del nou Toyota Corolla

!--akiadsense-->

El disseny està portat a la personalització i a l’avantguarda. No obstant això, tots ells comparteixen una mateixa filosofia: la sostenibilitat. Amb un innovador sistema híbrid auto recarregable, projecten el futur pròxim, en el que serà clau disminuir la nostra petjada ecològica. A més, els sistemes híbrids de Toyota són perfectament compatibles amb una conducció, així com amb les millors prestacions tecnològiques de seguretat, durabilitat i confort.

Anteriorment també es van celebrar els actes de presentació de la Família Toyota Corolla als concessionaris del Grup CSM de Mataró i Granollers. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Galeria de fotos de la presentació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa