MónTerrassa
Acció Social de CaixaBank dona 4.000 euros a tres entitats de Terrassa
  • CA
Participants de Terrassa a la setmana solidària de la Caixa
Participants de Terrassa a la setmana solidària de la Caixa | Caixabank

!--akiadsense-->

La Fundació “la Caixa”, a través d’Acció Social de CaixaBank, ha lliurat aquesta setmana 4.000€ a les entitats socials ACAU, Ayuda Directa i Manantial de Vida, per ajudar a famílies en risc d’exclusió en l’adquisició de productes de primera necessitat. Aquestes aportacions s’han aconseguit durant la Setmana Solidària Virtual duta a terme per CaixaBank a la província de Barcelona amb la voluntat d’ajudar a pal·liar la situació que viuen col·lectius vulnerables a causa del coronavirus.

ACAU ofereix un servei d’atenció a la pobresa i marginació que pateixen les persones que estan vivint situacions de dèficit de recursos, ja sigui per manca d’ocupació, per vellesa o malaltia. Ayuda Directa és una entitat sense afany de lucre que porta a terme un projecte anomenat “que ningú passi gana”. Actualment treballen amb 20 famílies (45 adults i 42 menors), que tenen menors en risc de patir desnutrició, i no reben suport d’altres entitats i/o ONGs. L’associació sense afany de lucre Manantial de Vida va néixer fa 22 anys. Té com a missió atendre a les persones en situació de risc d’exclusió social, proporcionar un berenar a tots els nens que assisteixen a l’esplai musical, on es treballa l’educació en valors, així com la distribució de lots d’aliments a les famílies necessitades.

Aquestes tres entitats de Terrassa formen part de les 10 les entitats beneficiàries de la Setmana Solidària Virtual de CaixaBank. Totes elles rebran cadascuna 4.000€. Tres entitats són de Barcelona ciutat: Fundació Can Pedró, Misioneras de la Caridad Madre Teresa Calcuta i la Parròquia Santa Anna – Hospital de Campanya. I set entitats de la resta de la província de Barcelona: El Xiprer (Granollers), El Rebost Solidari (Sabadell), La Fundació Domus Misericordae (Badalona), l’Associació Botiga Solidària (Cornellà) i de Terrassa: Ayuda Directa, Manantial de Vida i ACU.

Més de 2.300 empleats de CaixaBank a la província de Barcelona, juntament amb familiars, amics, clients i voluntaris de “la Caixa”, van participar a la Setmana Solidària Virtual. D ́aquests, 31 empleats eren de la població de Terrassa. Aquesta iniciativaes va dur a terme a tota la província de Barcelona, del 15 al 21 de juny, inclosos. Durant aquests set dies, més del 45% dels empleats de CaixaBank a la demarcació de Barcelona van participar de forma voluntària en algunes de les activitats proposades, esportives o culinàries. Aquestes activitats s’han transformat en aportacions econòmiques realitzades per Fundació “la Caixa” i canalitzades per CaixaBank cap a entitats socials del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa