Les xarxes satiritzen un penal-córner molt poc terrassenc

Les xarxes satiritzen un penal-córner decisiu molt poc terrassenc. Una il·lustració apareguda a la portada del Diari de Terrassa ha provocat la crítica d’un lector i tuitaire.

Escriu jaume colom: “Molt maca la il·lustració. Llàstima que l’il·lustrador no ha vist mai un partit d’hoquei herba”. La resposta ha arribat de seguida per part de Miki Montlló: “Moltes gràcies! tota la raó, no n’he vist mai cap.” Les crítiques venen perquè el que es veu a la il·lustració és un penal-córner peculiar, amb pocs defenses sota els pals de la porteria i sense sortir, un davanter dins l’àrea, una pilota que sembla plana i un porter que té més aparença de ser-ho d’hoquei patins que d’hoquei herba.

L’equip de DHA de l’Atlètic Terrassa es va proclamar campió de la Copa del Rei 2021 després de derrotar a la gran final al Real Club de Polo de Barcelona. El camp d’Eduardo Dualde, dins de les mateixes instal·lacions va ser l’escenari,diumenge, 14 de novembre, d’una final trepidant i que va finalitzar amb el resultat de 4 a 3 a favor dels terrassencs. Amb aquest triomf, els de Can Salas han sumat la seva setzena Copa del Rei de la història.

El partit es va iniciat amb un intercanvi brutal de cops gràcies als penals córners. Fins a dues grans ocasions, a banda i banda, haurien pogut obrir el marcador. Fins i tot, en un dels PC que van tenor els de Roger Pallarols, la pilota s’estavellava al travesser. Però no va ser fins al segon període quan es va obrir la llauna. Amb una grada totalment entregada, una pilota desviada per Santi Ibañez suposava el primer gol (1 a 0), al minut 22. I l’alegria es va incrementar cinc minuts després, arribava el 2 a 0 gràcies a Grau Albert.

Però el suflé va baixar després del descans. Els amfitrionsn van aconseguit retallar distàncies gràcies a dos gols del terrassenc Marc Miralles. El primer, després de materialitzar un penal córner al minut 37; i el segon, amb un cop sec que suposava tornar l’empat a l’electrònic. Va ser un cop dur per a l’Atlètic però no pas definitiu. Els de Xero Gasol van reaccionar i Marc Vizcaíno retornava l’avantatge pels de Can Salas. 3 a 2 al minut 46. El Polo es va tornar a posar les piles, i va anar a l’atac. Per sort, un gran Marc Calzada allunyava el perill de la seva porteria.

A la recta final, el Polo aconseguia disposar d’un nou penal a favor. El llançament va ser refusat però Marc Renyè, molt atent, posava l’empat a 3. Era ja el minut 53. Amb el temps ja expirat, l’Atlètic va veure la llum de tenir un penal a favor. Era l’última oportunitat per evitar els sempre temibles shoot-outs. Pau Cunill no va fallar i va enviar la pilota al fons de la porteria barcelonina (4 a 3, minut 70), sentenciant el partit i fent saltar la grada groga.