Victòria treballada del CN Terrassa contra el CN Catalunya

L’equip sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va obtenir la victòria a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica (12-8) aquest passat 18 de març davant el CN Catalunya en el partit corresponent a la 17a jornada de la Lliga Divisió d’Honor masculina. L’equip egarenc va aconseguir el triomf amb una diferència de 4 gols en un partit molt treballat. L’equip es troba en la tercera posició de la classificació empatats a 29 punts amb el quart classificat.

En el primer quart l’equip terrassenc va avançar-se en el marcador. Sánchez va posar l’1 a 0 en un gol de penal. I no va ser fins tres minuts més tard que Cukrov (1-1) va empatar el partit. El CN Terrassa va saber reaccionar i Sánchez (2-1) va anotar el segon situant al CN Terrassa per davant en l’electrònic abans d’acabar el primer tram del partit.

El segon període, Chico (3-1) va obrir el marcador i quan faltaven tres minuts per acabar el segon tram va tornar a anotar (4-1) per donar més avantatge a l’equip. Lopez-Escribano (4-2) va intentar igualar el marcador, però amb menys d’un minut de diferència Flores (5-2) va tornar a airejar l’equip. A menys d’un minut per acabar, Lopez-Escribano (5-3) va tornar a reduir la diferència amb un gol de penal. Alarcón, a falta de dos segons pel final (6-3), va portar l’equip al descans amb una diferència positiva de 3 gols, clau per mantenir la victòria.

El CN Catalunya reaccions a la represa

A la represa, el CN Catalunya va saber reaccionar i va ser un tram amb més gols. Diaz (6-4) va anotar el primer del tercer període. Alarcón (7-4), en menys de 30 segons va tornar a situar l’equip egarenc amb un avantatge de 3 gols. No obstant, Gomez de la Puente (7-5) va tornar a reduir la distància, i va passar el mateix un altre cop, Flores (8-5), Santiveri (8-6), Delgado (9-6), Santiveri (9-7). Finalment, a set segons per acabar el tercer període de Lera va anotar un altre gol (10-7).

El CN Terrassa no abaixa la guàrdia s’endú la victòria

L’últim període no va servir per decantar la balança i els de Dídac Cobacho no van abaixar la guàrdia per endur-se tots els punts del partit. Chico (11-7) va obrir el marcador aconseguint una diferència de 4 gols respecte al CN Catalunya. A falta de 4 minuts, Gomilla (11-8) va anotar l’últim gol pels del seu equip. Quan quedava una mica més de 3 minuts pel final, Delgado (12-8) va posar punt final al partit.