MónTerrassa
A la recerca de 400 voluntaris per al Mundial d’Hoquei Femení 2022

El Comitè Organitzador del Campionat del Món d’Hoquei Femení 2022 fa una crida a la ciutadania de Terrassa per aconseguir arribar als més de 400 voluntaris que es necessitaran durant la competició que tindrà lloc de l’1 al 17 de juliol a la nostra ciutat. Es tracta d’un esdeveniment únic que ajudarà a projectar Terrassa arreu del món. Necessitem que la ciutadania s’impliqui, tots podem aportar el nostre granet de sorra”, ha dit el president del Comitè i regidor d’Esports a l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno. 

El director executiu del Campionat del Món Femení d’Hoquei Terrassa 2022, Òscar Gallego, ha remarcat que en realitat esperen tenir una borsa de voluntaris que s’aproximin als 700, ja que les estadístiques mostren que sempre hi ha baixes d’última hora i persones que primer s’apunten i després no troben un lloc adequat o es fan enrere. D’aquesta manera, esperen tenir cobertes almenys 400 places, amb un centenar més de persones a la llista d’espera per casos de reforç. “Tenint en compte totes les àrees en què el voluntariat pot estar-hi implicat vam calcular que necessitàvem 212 persones. Però no podem demanar que treballin els onze o dotze dies seguits, així que hem fet uns càlculs de 400 persones que suposaria que cada voluntari treballaria entre 5 i 6 dies. Fins i tot s’ha buscat un nom per crear comunitat: els Hockey Lovers.

Des del Comitè s’oferirà una formació general i específica per a tot el voluntariat, amb diferents sessions depenent de l’àrea escollida. Estem parlant de serveis de màrqueting, protocol, atenció a l’espectador, etcètera. “La idea és rodar l’equip en un esdeveniment previ al Mundial, que se celebraria al mes de maig a l’Estadi Olímpic. Seria una espècie de test per a tots, un torneig que ens doni la possibilitat de veure com funciona organització, voluntaris i instal·lacions”, ha destacat Gallego. I és que a finals d’abril tot fa preveure que la pista de joc ja estarà a punt, i que l’Estadi podria estar ja arreglat de cara al mes de juliol. 

Les persones interessades en inscriure’s poden omplir aquest formulari clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa