Victòria del masculí i derrota del femení del CN Terrassa de voleibol

Cara i creu per als sèniors del Club Natació Terrassa de voleibol aquest cap de setmana: mentre el femení va caure a domicili, el masculí va emportar-se una nova victòria i escala posicions a la classificació de Lliga.

El femení no pot amb el nou líder

Segona jornada de la fase d’ascens per a les sènior del CNT, en la qual no van poder superar el JAKO Institut Montserrat a domicili (3-0). Les jugadores de Dobón i Requena es van desplaçar fins a Barcelona on s’enfrontaven a l’Institut Montserrat, dins del grup de promoció A. Amb algunes baixes i jugadores lesionades, el conjunt de Terrassa va haver de jugar amb una formació poc habitual, cosa que no va fer sentir-se còmode l’equip.

El primer set, amb domini de les locals, les visitants els va costar molt neutralitzar el servei. Les de Barcelona es feien amb el set tot i que la reacció de les egarenques va ajustar molt el marcador (25-23). En el segon set, malgrat el final idèntic (25-23), la reacció del Terrassa va ser més ràpida, millorant la fase de recepció i permetent una millor eficiència en l’atac. El Montserrat va tirar de sortida central, que amb una gran alçada dificultava per part del CNT la defensa de l’atac.

Ja en el darrer set ( 25-20) tot i sentir-se més còmodes, les jugadores del CNT no van saber enfilar el camí a la victòria, davant d’un rival molt competitiu que es situa en la primera posició de la taula i manté el CNT en el 3r lloc. La setmana vinent el sènior rebrà el CV Salou a l’Àrea Olímpica dissabte a les 20 hores.

Treballada victòria per al masculí del CN Terrassa

Segona jornada de la 2a fase d’ascens per a l’equip sènior del CNT, en la qual s’ha endut una victòria lluitada en 5 sets contra el Mataró (2-3). L’equip tornava a competir després de 2 jornades sense fer-ho, la qual cosa va dificultar una mica el transcurs del partit. Els jugadors de Cenalmor van aconseguir tancar el primer set (23-25) gràcies a la contundència en atac, seguit d’un segon set on el bloqueig va ser essencial per poder posar el 2 a 0, amb el mateix marcador (23-25).

Tot i així, les coses es van torçar en el tercer set, on les errades en atac i defensa, juntament amb una fase ofensiva pel rival molt més forta, van fer que els de Terrassa perdessin (25-21). Això els va portar al quart set, on la dinàmica va ser semblant, anant darrere en el marcador tot el set i no sent fins al final que van aixecar el cap, remuntant un 23-19, fins arribar al 24-23. Els egarencs, però, no van aconseguir tancar el set, perdent 25-23.

Per sort, en el tiebreak va tornar l’equip dels dos primer sets, tancant els punts amb una ofensiva forta i contundent, i enduent-se el set i partit per 13-15. Amb aquesta victòria, els egarencs queden en 4a posició. Dissabte vinent el sénior masculí rebrà el Virolai dissabte a les 20h, a l’Àrea Olímpica.